Kolari

Kolari on 3800 asukkaan kunta Tunturi-Lapissa, joka elää Ylläksen luontomatkailusta ja kasvaa luonnosta. Kolari tunnetaan tunturien, vapaana virtaavan Väylän ja lohen valtakuntana.

Etsimme joukkoomme perusturvajohtajaa täydentämään kehittämismyönteistä, ammattitaitoista ja työn haasteista nauttivaa työ-yhteisöämme. Perusturvajohtaja johtaa perusturvapalvelujen toimialaa, johon kuuluvat sosiaali- ja terveydenhuolto.

Kelpoisuusvaatimuksena virkaan on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja hyvä käytännön perehtyneisyys kunnallishallintoon. Arvostamme laajaa näkemystä sosiaali- ja terveydenhuollosta, kokemusta esimiestehtävistä, henkilöstöjohtamisen taitoja, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä kehitysmyönteisyyttä. Viran hoitaminen edellyttää mahdollisuutta oman auton käyttöön.

Valinnassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärinlausunto terveydentilastaan 30 päivän kuluessa viran vastaanottamisesta.

Viran palkkaus määräytyy KVTESin mukaan. Hakijat voivat esittää oman palkkatoivomuksensa. Virka täytetään toistaiseksi voimassa olevana 1.1.2020 lukien tai sopimuksen mukaan.

Hakemukset pyydämme jättämään 5.8.2019 klo 15.00 mennessä sähköisesti kuntarekry.fi -sivuston kautta.

Lisätietoja tehtävästä antavat kunnanjohtaja Kristiina Tikkala puh. 044 374 4344, kunnanhallituksen puheenjohtaja Helena Kaikkonen-Tiensuu puh. 040 831 0305.

Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.