Rautjärvi

Rautjärven kunta hakee

Rakennus- ja kunnossapitopäällikköä

vakinaiseen virkasuhteeseen

Rakennus- ja kunnossapitopäällikön vastuualueeseen kuuluvat:

Kuntakonsernin kiinteistöjen hoito, huolto ja rakennuttaminen
Sähköisen kiinteistöhuolto-ohjelman käyttö
Rakennussuunnittelu (kunnan omat kohteet)
Rakennushankkeiden toteuttaminen
Tekniset palvelujen tuotanto kuntakonsernissa
Yleiset alueet
Liikenneväylät
Rakennusvalvonnan tarkastustehtäviä

Tehtävän pätevyysvaatimuksena on soveltuva rakennusmestarin, rakennusinsinöörin tai diplomi-insinöörin tutkinto sekä riittävä osaaminen rakentamisen ja hallinnon tehtävissä.

Arvostamme osaamista tietojärjestelmien käytössä sekä kokemusta rakentamisesta ja kiinteistöjen ylläpidosta sekä kunnallishallinnosta ja henkilöstön johtamisesta.

Palkkaus määräytyy KVTESin mukaisesti tehtäväkohtaisen vaativuuden mukaan sekä henkilökohtaisista palkan osista. Hakija voi esittää oman palkkatoivomuksensa

Ennen viran vastaanottamista hakijan on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus. Rekrytoinnissa noudatetaan 6 kk koeaikaa.

Nykyinen viranhaltija on siirtymässä muihin tehtäviin Rautjärven kunnassa.
Virka voidaan täyttää vakinaisesti sen jälkeen, kun päätös nykyisen viranhaltijan siirtymisestä toiseen tehtävään on saanut lainvoiman. Viransijaisena tehtävän voi ottaa vastaan 1.6.2019 jälkeen.

Hae tehtävää 31.5.2019 mennessä osoitteessa www.kuntarekry.fi.  Työavain 232714.

Lisätietoja antavat kunnanjohtaja Harri Anttila, p. 0400 559 034, harri.anttila@rautjarvi.fi. ja vs. tekninen johtaja Juho Jylhä, p. 0400 172 248, juho.jylha@rautjarvi.fi

Rautjärven kunta on uudistuva, rakennemuutoksen läpikäynyt 3.400 asukkaan teollisuuspaikkakunta Etelä-Karjalassa, jonka kuntakeskus on Simpeleellä. Tutustu meihin ja mahdollisuuksiin www.rautjarvi.fi.

Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.