Tampere

Haemme RAKENNUSTARKASTAJAA vakituiseen virkaan.

Rakennustarkastaja johtaa kaupunkiympäristön suunnittelun palveluryhmän rakennusvalvontayksikköä, jonka henkilöstömäärä on noin 30. Rakennustarkastaja vastaa yksikön toiminnan koordinointi, palveluprosessien asiakaslähtöinen kehittäminen, sekä maankäyttö- ja rakennuslaissa ja -asetuksessa sekä muissa säädöksissä rakennusvalvontaviranomaiselle määrättyjen tehtävien valmistelusta ja toimeenpanosta. Tehtävään kuuluu aktiivinen osallistuminen palvelualueen ja palveluryhmän yhteistyöhön ja kehityshankkeisiin.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva rakennusalan ylempi korkeakoulututkinto. Tehtävässä edellytetään kokemusta organisaation ja prosessien kehittämisestä, projektinhallinnasta ja esimiestyöstä sekä riittävää ja monipuolista kokemusta rakennussuunnitteluun ja rakennustyön suoritukseen liittyvistä tehtävistä.

Arvostamme hyvää suomen ja englannin kielen taitoa, erinomaisia vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja sekä strategista näkemystä rakennusvalvonnan roolista.

Lisätietoja tehtävästä antaa suunnittelujohtaja Taru Hurme, puh. 040 806 2601 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@tampere.fi

Tehtävän aloitus on sopimuksen mukaan. Valitun tulee esittää nähtäväksi lääkärintodistus terveydentilastaan. Viran täytössä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Hakuaika päättyy 13.4.2020.

Katso hakemisohjeet:
https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin/avoimet-tyopaikat.html

Tampere on kasvava ja kehittyvä kaupunki, johon rakennetaan uutta ja vanhoja alueita otetaan uuteen käyttöön. Rakennusvalvonnassa tehtävämme on huolehtia kaupunkikuvasta ja -ympäristöstä, valvoa rakentamista ja ohjeistaa rakentajia. Käsittelemme rakentamiseen liittyvät luvat, teemme lupiin liittyvät katselmukset ja tarkastukset. Tule johtamaan innostunutta työyhteisöämme Tammerkosken äärelle ja ratikan linjoille.

Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.