Mercell Suomi Oy

Mercell on voimakkaasti kasvava Pohjois-Euroopan johtava hankintapalveluja tuottava yritys, jonka ohjelmistot ja palvelut helpottavat ja tehostavat julkisten hankintayksiköiden ja näiden toimittajien välistä kanssakäymistä ja kaupankäyntiä. Vuonna 1999 perustetulla yrityksellä on yli 140 työntekijää seitsemässä maassa.

Markkinaosuuksiemme kasvaessa Suomessa jatkamme organisaation vahvistamista ja haemme nyt joukkoomme julkisen sektorin hankintatoimen tuntevaa Tuotepäällikköä monipuolisiin Hankintajärjestelmäohjelmistojemme myynti-, kehitys- ja toimitustehtäviin.

Vakituiseen työsuhteeseen palkattavan henkilön keskeinen tehtävä on itsenäisen Mercell MSS Hankinta- ja kilpailutusjärjestelmän uusasiakashankinnan lisäksi pitää huolta yhteydenpidosta ja lisämyynnistä jo olemassa oleville asiakkaillemme sekä tuotekehityskeskukseemme. Pienessä organisaatiossa olet valmis tarttumaan erilaisiin työtehtäviin monipuolisesti myös markkinointiin, asiakastapahtumiin, asiakastukeen ja kilpailutuksiin liittyen.

Tehtävässä menestymiseksi sinulla on aikaansaava myynti- ja palveluasenne ja aiempaa kokemusta julkisista hankinnoista esim. hankintatoimen asiantuntijana, tuotepäällikkönä tai menestyksellisestä pilvipalvelun myynnistä julkiselle sektorille. Työ edellyttää hyvää tietoteknistä ja kaupallista osaamista sekä jonkinlaista ruotsin- ja/tai englanninkielen taitoa.

Tarjoamme yhteiskunnallisesti merkittävän, vastuullisen, itsenäisen ja mielekkään työn hyvissä puitteissa sekä mahdollisuuden kasvaa alan johtavaksi huippuosaajaksi. Aloituspäivän voimme sopia joustavasti. Mercell on perheystävällinen yritys.

Hae paikkaa heti tai viimeistään ma 18.6.2018 mennessä lähettämällä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen sähköpostitse alla olevaan osoitteeseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Kimmo Niemistö, kini@mercell.com, 040 748 3559 (parhaiten tavattavissa ke 13.6. ja pe 15.6. klo 13-15).

0
JAKOA
Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.