Tule idylliseen, merelliseen Kaskisten kaupunkiin

Kaskisten kaupunki hakee toistaiseksi voimassa olevaan virkaan

SIVISTYS- JA KIRJASTOTOIMENJOHTAJAA

Sivistys- ja kirjastotoimenjohtaja toimii aktiivisena kehittäjänä ja vastaa koko sivistysosaston toiminnasta ja budjetista. Tehtäväalueeseen kuuluvat perusopetus, varhaiskasvatus, kirjasto- ja kulttuurivastuualue, nuorisotoiminta ja kansalaisopiston toiminta.

Sivistys- ja kirjastotoimenjohtajan tehtäviin kuuluu kirjaston johtamiseen ja hoitoon liittyvien tehtävien lisäksi kulttuuritehtävät sekä kansalaisopiston rehtorin tehtävät.

Sivistys- ja kirjastotoimenjohtaja toimii koulunjohtajien, vastaavan lastentarhanopettajan, kansalaisopiston henkilökunnan sekä kirjastovirkailijan suorana esimiehenä.

Sivistys- ja kirjastotoimenjohtaja on kaupungin johtoryhmän jäsen.

Viran kelpoisuusehtona on tehtäviin soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Hakijalta edellytetään  riittävää perehtyneisyyttä toimialaan, johtamis- ja vuorovaikutustaitoja, kykyä toimia itsenäisesti  sekä molempien kotimaisten kielten hyvää suullista ja kirjallista taitoa. Palkkausehdot määräytyvät KVTES:in mukaisesti, koeaika on 6 kk.

Avustamme tarvittaessa asunnon haussa.

Hakemukset pyydetään lähettämään 15.8.2017 klo 15 mennessä Kaskisten kaupunginhallitukselle, Raatihuoneenkatu 34, 64260 Kaskinen tai sähköisesti osoitteeseen info@kaskinen.fi. Lisätietoja antaa tarvittaessa kaupunginhallituksen puheenjohtaja Carl-Gustav Mangs, puh. 040-5023446.

Kaskisten kaupunginhallitus

Jaa artikkeli
Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.

Lue asuntorakentamisen trendeistä Kuntarahoituksen Huomisen tekijöistä
Ilmoitus
KERRO TÄRKEIN VIDEOLLA
Ilmoitus