Suomussalmi

HAEMME SIVISTYSJOHTAJAA

Haemme kuntaamme innostunutta, sivistysalalta jo kokemusta omaavaa sivistysjohtajaa jatkamaan eläkkeelle siirtyvän nykyisen sivistysjohtajamme työtä.

Sivistysjohtajana johdat sivistyspalveluja, jonka piiriin kuuluvat opetuksen, varhaiskasvatuksen, kulttuuri- ja vapaa-ajan palvelut sekä kansalaisopisto. Investoimme vahvasti turvallisiin ja terveellisiin toimitiloihin. Uusi Ruukinkankaan koulu valmistuu vuoden 2022 alussa. Sivistyspalveluiden vuosittainen budjetti on noin 15 milj. euroa ja toimialalla työskentelee noin 150 osaavaa ammattilaista.

Sivistysjohtajan kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, hyvä toimialan tuntemus sekä vahva käytännön kokemus johtamistehtävistä. Arvostamme innostavaa ja kehittävää johtamisotetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.

Toimialajohtajan tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää sinulta vahvaa talous- ja henkilöstöjohtamista, kykyä innostaa ja uudistaa, ymmärrystä digitaalisten työvälineiden tuomista uusista mahdollisuuksista, taitoa hallita laajoja kehittämiskokonaisuuksia, tuloksiin johtavaa työotetta ja kykyä edetä päämäärätietoisesti.

Sinulla on näkemys, kuinka muuttuvassa toimintaympäristössä edistetään kestävästi ihmisten hyvinvointia. Kuulut kunnan johtoryhmään ja raportoit työstäsi kunnanjohtajalle.

Sivistysjohtajan virka täytetään vakinaisesti 1.11.2021 alkaen, mutta aluksi toimit sivistysjohtajan viransijaisena 1.8. alkaen tai sopimuksen mukaan. Palkkaus määräytyy kunnan johtoryhmän palkkauspolitiikan mukaisesti, mutta voit esittää myös oman palkkatoiveesi. Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virassa sovelletaan 6 kuukauden koeaikaa, joka alkaa kulua sijaisuuden alusta lukien. Suomussalmi on savuton kunta.

Kunnanhallitukselle osoitetut sähköiset hakemukset ansioluetteloineen on toimitettava 16.4.2021 klo 15.00 mennessä osoitteessa www.kuntarekry.fi.

Suomussalmella 30.3.2021
KUNNANHALLITUS

Lisätietoja:
kunnanjohtaja Erno Heikkinen, p. 044 777 3344, erno.heikkinen@suomussalmi.fi
sivistyslautakunnan pj. Tuovi Kemppainen, p. 040 744 9375, tuovik@luukku.com

www.suomussalmi.fi

Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.