Nousiainen

Nousiaisten kunta hakee palvelukseensa osaavaa ja dynaamista sivistysjohtajaa

Nousiaisten kunta julistaa haettavaksi sivistysjohtajan toistaiseksi voimassa olevan viran 5.11.2018 alkaen. Sivistysjohtaja on vastuussa sivistystoimen johtamisesta ja kehittämisestä. Toimialaan kuuluvat kasvatus- ja sivistyspalveluiden hallinto, perusopetus, lukio-opetus, kansalaisopisto, varhaiskasvatus, aamu- ja iltapäivätoiminta sekä vapaa-aika-, kirjasto- ja nuorisotoimi.

Sivistysjohtaja johtaa osastopäällikkönä osastonsa palvelujen järjestämistä, strategista ja toiminnallista suunnittelua sekä talouden suunnittelua ja seurantaa. Hän toimii kasvatus- ja sivistyslautakunnan esittelijänä ja vastaa toimialansa asioiden valmistelusta. Hän on kunnan johtoryhmän jäsen ja osallistuu aktiivisesti myös koko kunnan kehittämiseen.

Sivistysjohtajan viran kelpoisuusehtona on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Lisäksi edellytetään opetushallinnon tutkintoa, kunnallishallinnon yleistä tuntemusta, kuntatalouden riittävää osaamista sekä hyviä vuorovaikutus-, yhteistyö- ja esimiestaitoja.

Arvostamme aineenopettajataustaa, aiempaa kokemusta sivistystoimen johtamistehtävistä, kehittämisotetta sekä kykyä strategiseen ajatteluun.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Pyydämme esittämään palkkatoivomuksen.

Hakemuksen kaikkine liitteineen on oltava perillä viimeistään perjantaina 26.10.2018 klo 12.00.

Toivomme, että jätät hakemuksen ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry -järjestelmässä http://www.kuntarekry.fi.
Hakemuksen liitteinä olevia kopioita tärkeimmistä opinto- ja työtodistuksista sekä ansioluetteloa emme palauta.

Lisätietoja antaa vt. kunnanjohtaja Olli Sillanpää, puh. 044 4355 555

Nousiaisten kunnanhallitus 8.10.2018

Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.