Pihtipudas

Pihtiputaan kunta ja Viitasaaren kaupunki harjoittavat kuntapariyhteistyötä, yhteistyöstä käytetään nimeä Wiitaunioni. Asukkaita kunnissa on yhteensä hieman yli 10 000. Kuntaparilla on yhteiset lautakunnat ja merkittävä määrä yhteisiä viranhaltijoita.

Pihtiputaan kunta hakee

SIVISTYSTOIMEN TOIMIALAJOHTAJAA

vastaamaan Pihtiputaan ja Viitasaaren sivistystoimen johtamisesta ja kehittämisestä.

Virka oli aiemmin haettavana 24.4.2020 mennessä. Virka laitetaan uudelleen hakuun. Virkaa aikaisemmin hakeneet henkilöt otetaan huomioon valintaa tehtäessä.

Sivistystoimen toimialajohtajan toimialaan kuuluvat Pihtiputaan kunnan ja Viitasaaren kaupungin opetus- ja varhaiskasvatuspalvelut, vapaa-aikapalvelut sekä ammatillisen koulutuksen yhteistyö. Li-säksi sivistystoimen toimialajohtaja toimii Pihtiputaan kunnan ja Viitasaaren kaupungin yhteisen sivistyslautakunnan esittelijänä ja vastuuviranhaltijana sekä on johtoryhmän jäsen.

Toimialajohtajan odotetaan oman toimialan johtamisen ohella vastaavan tulevaisuuden haasteisiin kuten elinikäisen oppimisen edistämiseen, korkeakouluyhteistyön kehittämiseen sekä digitalisaation laaja-alaiseen hyödyntämiseen sivistystoimessa.

Viran kelpoisuusehtona on virkaan soveltuva korkeakoulututkinto sekä kokemus asiantuntijaorganisaation johtamisesta ja riittävä perehtyneisyys toimialaan. Toimialajohtajan virkaan valittavalta edellytetään kasvatus- ja sivistystoimen toimialan laaja-alaista käytännön tuntemusta, aikaisempaa johtamiskokemusta sekä kuntatalouden tuntemusta. Lisäksi valinnassa arvostetaan aktiivista kehittämisotetta ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Tarvittaessa hakijalle voidaan tehdä soveltuvuustesti.

Virka täytetään vakinaisesti 1.8.2020 alkaen.

Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Palkkaus KVTES mukainen. Hakija voi esittää oman palkkatoivomuksen.

Pihtiputaan kunnanhallitukselle osoitetut hakemukset ansioluetteloineen tulee toimittaa 29.5.2020 klo 15:00 mennessä ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi, postitse osoitteeseen Pihtiputaan kunta, kunnanhallitus, Keskustie 9, 44800 Pihtipudas (kuoreen merkintä “Sivistystoimen toimialajohtaja”). Alkuperäiset kelpoisuuden osoittavat todistukset ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja antaa kunnanjohtaja Ari Kinnunen puh. 044 459 6806 / ari.kinnunen@pihtipudas.fi tai vt. sivistystoimen toimialajohtaja Joona Kurikkala puh. 044 459 6876 / joona.kurikkala@pihtipudas.fi. Jos mukanasi muuttaa myös puoliso tai perhettä ja tarvitset asuntoa, voivat lisätietojen antajat selvitellä heidän työllistymismahdollisuuksiaan ja muita käytännön asioita tarpeidenne mukaan.

Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.