Kuusamo

Kaikkien aikojen Kuusamo, Pohjolan luontopääkaupunki kutsuu!

Etsimme vakituiseen virkasuhteeseen
Sivistystoimenjohtajaa

Sivistystoimenjohtaja toimii kasvatus- ja sivistystoimen toimialajohtajana ja kuuluu kaupungin johtoryhmään. Sivistystoimenjohtaja vastaa varhaiskasvatuksen, koulutus- sekä kulttuuri- ja vapaa-aikapalveluiden johtamisesta ja on keskeinen toimija toimialan laajassa yhteistyöverkostossa.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja kasvatus- ja sivistystoimialan hallinnollinen sekä johtamiskokemus.

Arvostamme hyvää asennetta ja vahvaa motivaatiota toimialan kehitystyöhön, kykyä toimia monialaisessa kasvatus-, kulttuuri-, liikunta- ja sivistystoimialan yhteistyöverkostossa sekä laajan kunnallisen kasvatus-, kulttuuri-, liikunta- ja sivistystoimialan johtajana. Arvostamme myös hyvää suomen ja englannin kielen osaamista.

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan.
Virassa on kuuden kuukauden koeaika. Vaali on ehdollinen ja valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen vaalin vahvistamista.
Työ alkaa 1.4.2020.

Hakemukset tulee tehdä 18.10.2019 klo 16:00 mennessä ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi, työavain 251883. Hakemukseen tulee liittää kelpoisuuden osoittavat todistukset skannattuna. Mahdolliset paperihakemukset, joihin on liitettävä todistukset kelpoisuudesta ja ansioluettelo, toimitetaan osoitteella Kuusamon kaupunki/kaupunginhallitus, PL 9, 93601 KUUSAMO. Kuoreen merkintä; Sivistystoimenjohtaja. Alkuperäiset kelpoisuustodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja antavat
Kaupunginjohtaja Jouko Manninen, puh. 044 505 4639, jouko.manninen@kuusamo.fi
Kaupunginhallituksen pj. Tuomo Hänninen, puh. 050 511 3195, tuomo.hanninen@kuusamo.fi

Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.