Hämeenkyrö

Hämeenkyrön kunnassa on haettavana uusi sosiaali- ja terveysjohtajan virka. Valittava henkilö tulee johtamaan koko perusturvan 41,8 milj. euron ja noin 300 työntekijän suuruista palvelualuetta, jonka yleistehtävänä on edistää eri-ikäisten ihmisten hyvinvointia, terveyttä ja hyvää elämänlaatua sekä kuntalaisten yhdenvertaisuutta. Hämeenkyrön kunta tuottaa lähes kaikki perusturvapalvelut itse monipuolisena ja toiminnallisesti yhtenäisenä kokonaisuutena saneeratuissa kiinteistöissä.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto sekä riittävä perusturvan toimialalta hankittu johtamiskokemus. Eduksi katsomme kunnallishallinnon ja -talouden, sote-lainsäädännön ja viranomaistoiminnan osaamisen. Arvostamme myös perusterveydenhuollon ja sosiaalipalveluiden järjestämisen ja rahoituksen osaamista, näyttöjä henkilöstön tuloksellisen kehittämisasenteen aikaansaamisesta sekä hyviä maakunnallisia ja valtakunnallisia yhteistyöverkostoja.

Sosiaali- ja terveysjohtaja johtaa koko perusturvan palvelualuetta ja vastaa valtuuston ja perusturvalautakunnan koko palvelualueelle asettamien tavoitteiden saavuttamisesta. Hän vastaa palvelualueen hallinnon, talouden, henkilöstöjohtamisen ja yhteistyön tuloksista. Valittu henkilö toimii kunnan johtoryhmän jäsenenä vastaten koko kuntaa koskevien strategisten tavoitteiden toteuttamisesta ja alueellisesta ja paikallisesta yhteistyöstä. Sosiaali- ja terveysjohtaja toimii perusturvalautakunnan esittelijänä.

Tämän viran täyttämisellä Hämeenkyrön kunta yhtenäistää palvelualueen johtamismallia mutta nimike voi muuttua valmisteltavana olevassa organisaatiouudistuksessa.

Jos tunnet olevasi hakemamme henkilö, jätä hakemuksesi ansioluetteloineen Kuntarekry.fi -palvelun kautta 24.2.2020 klo 15.00 mennessä. Alustavan aikataulun mukaan haastattelut pidetään 5.3. ja 9.3.2020. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Valinnassa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Tehtävään valitun on esitettävä ennen viran vastaanottamista hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Hämeenkyrön kunta on savuton työpaikka.

Lisätietoja antaa kunnanjohtaja Antero Alenius, p. 050 68 192 tai kunnanhallituksen puheenjohtaja Risto Linnainmaa, p. 0400 863 841

Hämeenkyrö 3.2.2020
Hämeenkyrön kunnanhallitus

Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.