Jämsä

Jämsä on toimelias ja kehittyvä noin 20 000 asukkaan kaupunki eteläisessä Keski-Suomessa, keskeisellä sijainnilla ja loistavien kulkuyhteyksien varrella. Kaupungin kivijalkoja ovat vahva teollisuus ja monipuolinen matkailu- ja palvelusektori. Jämsän kaupunki jatkaa

sosiaali- ja terveysjohtajan viran hakuaikaa

Aiemmin toimitetut hakemukset otetaan huomioon valintaa tehtäessä.

Viran kelpoisuusehtona on soveltuva yliopistollinen ylempi korkeakoulututkinto sekä vähintään viiden vuoden työkokemus kunta-alan sosiaali- ja terveydenhuollon esimies- ja johtamistehtävistä. Vahva johtamistaito ja yhteistyökyky ovat tehtävässä onnistumisen edellytys.

Arvostamme kokemusta sosiaali- ja terveydenhuollon ulkoistamisesta ja muutosjohtamisesta. Myös muu työkokemus julkisyhteisöistä ja yksityisistä palvelujen tuottajista ja sosiaali- ja terveydenhuollon ammattihenkilöstöstä annetun lain (817/2015) mukainen kelpoisuus ovat lisäansioita. Kunta-alan hallinto- ja talousosaaminen luetaan eduksi. Hyvät viestintätaidot sekä innostus sosiaali- ja terveystoimen kehittämiseen ovat luontaisia ominaisuuksiasi.

Sosiaali- ja terveysjohtaja johtaa Jämsä-Kuhmoinen sosiaali- ja terveystoimen yhteistoiminta-aluetta. Yhteistoiminta-alueella palveluiden järjestämisvastuu on Jämsän kaupungilla. Kaupunki on kilpailuttanut suurimman osan omista sosiaali- ja terveyspalveluistaan. Yhteistyökumppanimme on Pihlajalinna Oy. Sosiaali- ja terveysjohtaja toimii sosiaali- ja terveyslautakunnassa esittelijänä ja kaupungin johtoryhmän jäsenenä. Viranhaltija osaltaan vastaa ulkoistetun palvelutuotannon valvonnasta.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES :n mukaan. Valinnassa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Jämsän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja antavat kaupunginjohtaja Hanna Helaste p. 0400 742 751, kaupunginhallituksen puheenjohtaja Jorma Poti p. 0400 354 974 ja sosiaali- ja terveyslautakunnan puheenjohtaja Tuula Peltonen p. 050 512 2156.

Jätäthän hakemuksesi ansioluetteloineen Laura-rekrytointiin (https://www.jamsa.fi/palvelut/tyo-ja-elinkeino) 15.04.2020 klo 16 mennessä.

Jämsän kaupunki
Kaupunginhallitus

Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.