Laitila

Laitilan kaupunki hakee toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen

SOSIAALI- JA TERVEYSJOHTAJAA / PERUSTURVAJOHTAJAA

Sosiaali- ja terveystoimen toimialajohtajana johdat kaupungin sosiaali- ja terveystointa, toimit esittelijänä kaupungin sosiaali- ja terveysvaliokunnalle sekä olet kaupungin johtoryhmän jäsen. Toimialajohtajana vastaat toimialan toiminnasta, taloudesta ja kehittämisestä. Sosiaali- ja terveystoimi työllistää 300 ammattilaista ja budjetti on noin 30 milj. euroa.

Haemme johtajaa, joka tukee henkilöstöä toiminnan kehittämisessä uudelle tasolle. Pääset luomaan uutta ikäihmisten asumispalvelutoimintaa ja kehittämään sosiaalihuollon palveluja yhdessä motivoituneen ja osaavan henkilöstön kanssa. Meillä henkilöstön resursointi ja osaaminen ovat hyvällä tasolla ja olemme jo pystyneet tehostamaan toimintaamme organisaatiouudistusten kautta. Odotamme sinulta hyvän kehitystyön ja yhteistyön rakentamisen jatkamista.

Viran kelpoisuusehtona on ylempi korkeakoulututkinto. Sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuudesta annetun lain (29.4.2005/272; laki uudistettu (817/2015) 10 § 1 momentin mukainen kelpoisuus katsotaan hakijan eduksi. Tehtävässä tarvitaan myös johtamiskokemusta, hankintaosaamista sekä hyvää sosiaali- ja terveydenhuollon sekä kunnallishallinnon tuntemusta.

Hakemukset sosiaali- ja terveysjohtajan virkaan pyydämme toimittamaan viimeistään sunnuntaina 7.6.2020 klo 16.00. Tehtävää haetaan hakuajan puitteissa Kuntarekryn sähköisen kanavan kautta (www.kuntarekry.fi).

Laitilan kaupungin sosiaali- ja terveystoimen organisaatiokaavio: https://www.laitila.fi/palvelut/perhe-ja sosiaalipalvelut/organisaatiokaavio/

Kuntarekryn liitetiedosto 1 -kohtaan tulee ladata CV.

Lisätietoja antavat kaupunginjohtaja Johanna Luukkonen, puh. 040 673 2001
ja Mercuri Urvalin konsultti Juha Laurila puh. 044 975 7848

Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.