Haapajärvellä keskellä Suomea Pohjois-Pohjanmaan eteläosassa tarvitaan talouden ja hallinnon asiantuntijaa.

TALOUS- JA HALLINTOJOHTAJA

Talous- ja hallintojohtaja toimii hallintopalvelujen päävastuualueen johtajana ja vastaa kaupungin taloussuunnittelun ja -hallinnon tehtävistä sekä osaltaan kunnallishallinnon valmistelu- ja täytäntöönpanotehtävistä. Myös henkilöstöhallinnon toimintojen ohjaus ja koordinointi kuuluu työkenttääsi. Tukena työssäsi on kokenut ja innostunut osaajien joukko sekä nykyaikaiset tietojärjestelmät.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto sekä riittävä kokemus talouden tai hallinnon tehtävistä. Eduksi katsomme myös aikaisemman kokemuksesi kunta-alan asiantuntijatehtävistä ja henkilöstöjohtamisesta sekä myös kehittämisorientoituneen työotteen ja hyvät vuorovaikutustaidot.

Palkkaus ja muut virkasuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Viran täyttämisessä noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Osana rekrytointiprosessia tullaan mahdollisesti käyttämään soveltuvuusarviointia.

Odotamme hakemustasi 15.2.2023 klo 16.00 mennessä Kuntarekry.fi -palvelun kautta.

Lisätietoja antavat kaupunginjohtaja Juha Uusivirta p. 044-4456113 tai juha.uusivirta@haapajarvi.fi ja kaupunginhallituksen puheenjohtaja Jari Nahkanen p. 044-4456241 tai jari.nahkanen@haapajarvi.fi


HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI

www.haapajarvi.fi

www.visithaapajarvi.fi