Lemi

Lemin kunta julistaa haettavaksi talous- ja hallintojohtajan viran. Virka täytetään 1.1.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Monipuoliseen tehtävään kuuluvat mm. kunnanhallituksen ja -valtuuston valmistelu- ja sihteeritehtävät, taloussuunnittelu, taloudenhoito ja talouden seuranta, henkilöstöhallinnon asiantuntijatehtävät sekä hallinnon toimialan yleisjohto- ja esimiestehtävät. Tehtävässä onnistuminen edellyttää määrätietoista, itsenäistä ja kehittävää työskentelyotetta. Hyvät organisaatio- ja vuorovaikutustaidot ovat välttämättömiä edellytyksiä hyvälle viranhoidolle.

Talous- ja hallintojohtajan virkaan kelpoinen on henkilö, jolla on virkaan soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Pidämme lisäksi tärkeänä kunnallistalouden ja -hallinnon tuntemusta ja kokemusta johto- tai asiantuntijatehtävistä sekä esimiestehtävistä ja talous- ja henkilöstöhallinnon tehtävistä.

Virka tulee haettavaksi nykyisen talous- ja hallintojohtajan siirtyessä eläkkeelle. Viran täytössä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa. Virka on kokoaikainen.

Virka kuuluu kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen piiriin ja siinä noudatetaan kokonaistyöaikaa. Palkkaus on hinnoittelun ulkopuolinen, hakija voi myös esittää oman palkkatoiveensa.

Lisätietoja antavat kunnanjohtaja Jussi Stoor p. 0400 553 325, jussi.stoor@lemi.fi, kunnanhallituksen puheenjohtaja Kati Buuri, p. 050 331 7172, kati.buuri@lemi.fi tai talous- ja hallintojohtaja Pentti Pitkänen, p. 040 724 4603, pentti.pitkanen@lemi.fi.

Hakemukset tulee jättää 10.8.2018 klo 15.00 mennessä sähköpostitse osoitteeseen leminkunta@lemi.fi tai postitse osoitteella Lemin kunta, Toukkalantie 2, 54710 Lemi. Hakemuksiin liitetään ansioluettelo, mutta ei todistusjäljennöksiä.

0
JAKOA
Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.