Haapavesi

Tule osaksi osaavaa, innovatiivista ja eteenpäin menevää kaupungin johtoryhmää.

Talousjohtajamme siirtyessä uralla eteenpäin, hakee Haapaveden kaupunki palvelukseensa talousjohtajan virkavapaan ajaksi osaajaa. Tehtävä alkaisi sopimuksen mukaan ja olisi määräaikainen 31.1.2019 saakka.

Talousjohtaja vastaa johtoryhmän jäsenenä kaupunkikonsernin talouden johtamisesta ja ohjauksesta, kaupungin taloussuunnittelusta, rahoituksen ja sijoitustoiminnan johtamisesta, sisäisestä tarkastuksesta ja riskienhallinnasta. Henkilöstö- ja taloushallinnon hoitaa Monetra.

Kelpoisuusehtona virkaan on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, sekä riittävä perehtyneisyys viran mukaisiin tehtäviin. Lisäksi katsomme eduksi monipuolisen perehtymisen taloushallintoon ja aikaisemman työkokemuksen vastaavista tehtävistä. Arvostamme talouden ja hallinnon laaja-alaista osaamista sekä valmiuksiasi kehittää organisaatiota. Tehtävän hoitaminen edellyttää hyviä esimies- ja vuorovaikutustaitoja.

Hakija voi esittää oman palkkatoivomuksensa. Ennen tehtävän vastaanottamista on siihen valitun esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Viransijaisuuteen sovelletaan 3 kk:n koeaikaa.

Hakemukset liitteineen on toimitettava 28.5.2018klo 15 mennessä Kuntarekryn kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi

Yhteystiedot:
Kaupunginjohtaja Antti-Jussi Vahteala p. 044 7591 311 antti-jussi.vahteala@haapavesi.fi parhaiten tavoitettavissa 22.5. klo 9-11

0
JAKOA
Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.