Siilinjärvi

Siilinjärvi on aktiivinen ja kasvava, hyvät palvelut tarjoava noin 21800 asukkaan kunta Pohjois-Savossa. Siilinjärven kunta on työhyvinvointikyselyn perusteella hyvä työnantaja, joka strategiansa mukaisesti varmistaa henkilöstönsä osaamisen, ylläpitää motivaatiota ja kehittää hyvinvointia.

Nykyisen talousjohtajan jäädessä eläkkeelle haemme uutta TALOUSJOHTAJAA 1.1.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan vakituiseen virkasuhteeseen.

Talousjohtaja toimii uuden Yhteiset palvelut -palvelualueen esimiehenä, vastaa kunnan talouden prosesseista ja toimii kunnan johtoryhmän jäsenenä. Talousjohtaja raportoi kunnanjohtajalle. Siilinjärven kunnan toimintakulujen kokonaismäärä vuonna 2018 oli noin 138 miljoonaa euroa.

Yhteisissä palveluissa työskentelee noin 150 työntekijää ja toimintamenot vuonna 2018 olivat noin 11 miljoonaa euroa. Yhteisiin palveluihin kuuluvat talouspalvelut, henkilöstöpalvelut, työllisyystoiminta, muut tukipalvelut, tietotekniikkapalvelut ja ruoka- ja puhtauspalvelut.

Viran kelpoisuusehtona on soveltuva ylempi tiedekorkeakoulututkinto. Lisäksi edellytämme kokemusta vaativista johtamis- ja esimiestehtävistä, kunnallisen organisaation toiminnallisesta, taloudellisesta ja juridisesta toimintaympäristöstä sekä laajaa perehtyneisyyttä talousjohtamisen tehtäväalueelta. Eduksi luetaan kehittämisosaaminen ja muutosjohtaminen sekä yhtiöiden talousosaaminen.

Palkkaus määräytyy KVTES:n ja Siilinjärven kunnan työnvaativuuden arvion mukaan. Viran täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Virkaan valitun on ennen valinnan vahvistamista toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä esitettävä nähtäväksi huumausainetestiä koskeva todistus. Työpaikkamme on savuton.

Hakemukset toimitetaan 30.8.2019 kello 15:00 mennessä sähköisesti osoitteeseen www.kuntarekry.fi. Työavain on 244869.

Lisätietoja tehtävästä antaa kunnanjohtaja Vesa Lötjönen, puh. 0447401101.

Tietoa Siilinjärven kunnasta löydät http://siilinjarvi.fi

Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.