Naantali

Naantalin kaupunki hakee talousjohtajaa

Haemme talousjohtajaa, joka tuntee hyvin kuntatalouden ja kehittää talousprosessejamme muuttuvassa toimintaympäristössä. Talousjohtajana olet kaupunginjohtajan suora alainen, kaupunginjohtajan johtoryhmän jäsen ja johdat rahatoimen tulosaluetta. Pitkäaikainen kaupunginkamreerimme perehdyttää virkaan valittua tehtävien hoidossa.

Talousjohtajana vastaat kaupunkikonsernin talouden ohjauksesta, kaupungin talousarvion ja tilinpäätöksen valmistelusta sekä talousraportoinnin toimivuudesta. Keskeisiä tehtäviäsi ovat myös kaupungin rahoituksesta, vakuuttamisesta sekä riskienhallinnasta huolehtiminen. Osallistut aktiivisesti strategiatyöhömme.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja riittävä kokemus kunnallisen tai muun julkisyhteisön talousjohtamisesta. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää erinomaisia tietoteknisiä valmiuksia ja hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Tarjoamme laaja-alaisen ja mielenkiintoisen tehtävän aurinkoisessa Naantalissa. Taloutemme on vakaalla pohjalla ja talousjohtajana voit yhteistyössä kaupunginjohtajan, toimialajohtajien ja luottamushenkilöjohdon kanssa vaikuttaa merkittävästi siihen, että taloutemme kehittyy myönteisesti myös tulevaisuudessa.

Virassa on kuuden kuukauden koeaika. Valitun on ennen viran vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virkasuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan.

Hakemus ja mahdollinen palkkatoivomus tulee jättää 20.11.2019 klo 15.00 mennessä ensisijaisesti sähköisen hakulomakkeen kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi tai www.naantali.fi. Mahdolliset paperihakemukset kaupungin kirjaamoon, os. Naantalin kaupunki, kirjaamo, PL 43, 21101 Naantali.

Lisätietoja tehtävästä antaa kaupunginjohtaja Jouni Mutanen (044 417 1416). Hänet tavoittaa parhaiten 23.10. klo 9.30 – 11.00, 25.10. klo 10.30 – 12.00, 30.10. klo 10.00 – 11.30 ja 5.11. klo 16 – 17.30.

Työ alkaa 1.3.2020

Naantali – paras paikka elää, viihtyä ja tehdä työtä. Naantalin kaupunki on kasvava ja vetovoimainen 19000 asukkaan saaristokaupunki, jossa työskentelee noin 1300 työntekijää.
Naantali on savuton työpaikka.

Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.