Forssa

Tuhannen taalan paikka
Eniten tarjoavalle!

Kauppa se on mikä kannattaa, mutta myös julkishallinnosta löytyy mahtavia mahdollisuuksia taloushallinnon ammattilaiselle. Oletko sinä se raudanluja osaaja, jolla on kokemusta vaativista taloushallinnon tehtävistä ja palavaa halua kehittää organisaatiota uusien teknologioiden ja digitalisaation avulla? Tai haluatko kenties olla mukana turvaamassa Kanta-Hämeen matalinta veroprosenttia nyt ja tulevaisuudessa? Jos vastasit näihin kysymyksiin kyllä, niin nyt on se kuuluisa elämäsi tilaisuus, sillä Forssan kaupunki hakee toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen

Talousjohtajaa

nykyisen siirtyessä viettämään ansaittuja eläkepäiviään 1.5.2021. Jos ajatuksemme kohtaavat ja olet etsimämme henkilö, toiveena on, että aloittaisit työsi sopimuksen mukaisesti mieluusti 1.3.2021 alkaen. Näin meille jäisi aikaa jakaa entisen talousjohtajan viisautta avuksi tuleviin haasteisiin.

Ennen kuin innostut ja alat hakemusta kirjoittamaan, niin tarkistathan, että sinulta löytyvät seuraavat meriitit: virkaan soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, hallinnollista kokemusta ja kokemusta vaativista taloushallinnon tehtävistä. Lisäksi talousjohtajalta toivotaan hyviä vuorovaikutustaitoja ja sidosryhmäyhteyksiä, eikä kunnallisalan tuntemuksestakaan haittaa ole.

Talousjohtajana vastaat Forssan kaupungin talouden suunnittelusta, kehittämisestä, ohjauksesta, valvonnasta ja raportoinnista. Lisäksi työnkuvaasi kuuluvat kaupunkikonsernin riskienhallinnan ja sisäisen valvonnan kehittäminen ja koordinointi. Vastaat kaupungin rahatoimeen liittyvistä tehtävistä kuten lainanotosta, lainasalkun hallinnasta ja konsernitiliasioista. Olet myös kaupungin johdon apuna tuloksellisessa päätöksenteossa ja johtamisessa. Sinulta odotetaan itsenäistä talousinformaation mittaamista, seuraamista ja analysointia ja kykyä viestimään näistä selkeästi eteenpäin sekä päättäjille, että kuntalaisille.

Talousjohtajana olet osa konsernijohtoa ja kuulut kaupungin johtoryhmään. Olet osa keskushallinnon toimialaa, johon kuuluvat hallinto-, henkilöstö- ja talouspalvelujen palvelualueet. Forssan kaupunki ostaa taloushallinnon laskentapalvelut Loimijoen Kuntapalvelut Oy:lta.

Löydettyämme taloushallinnon timantinkovan ammattilaisen täytetään virka toistaiseksi voimassa olevana ja palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Voit esittää myös oman palkkatoivomuksesi hakemuksessa. Hakuprosessin aikana voidaan käyttää apuna ulkopuolista arvioijaa. Virantäytössä sovelletaan 6 kuukauden koeaikaa. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Hakemuksen voit tehdä Kuntarekryn kautta 18.12.2020 klo 16.00 mennessä.

Lisätietoja tästä unelmapaikasta voit kysyä:
Jari Kesäniemi, kaupunginjohtaja, p. 050 5640 001, jari.kesaniemi@forssa.fi
Kaisa Lepola, kaupunginhallituksen puheenjohtaja, p. 050 592 5868, kaisa.lepola@forssa.fi

Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.