Mäntsälä

Mäntsälän kunta on elinvoimainen, noin 21 000 asukkaan kehittyvä kunta Keski-Uudellamaalla pääkaupunkiseudun talousalueella. Kuntaorganisaatiossamme työskentelee noin 800 työntekijää.

Haemme uudistuvaan organisaatioomme Talousjohtajaa

Talousjohtajana vastaat kuntakonsernin taloussuunnittelusta ja -ohjauksesta, sisäisestä valvonnasta, keskitetyistä talouspalveluista sekä rahoituksesta.

Talousjohtajana tuet kunnanvaltuustoa ja -hallitusta taloudellisessa ja strategisessa johtamisessa sekä palvelualueita näiden omassa taloussuunnittelussa. Kunnan johtoryhmän jäsenenä vastaat myös riskienhallinnasta sekä kunnan talouden raportointi- ja seurantajärjestelmien kehittämisestä.

Viran kelpoisuusehtona on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto sekä kokemus vaativista johtamistehtävistä. Arvostamme kokemusta ja näyttöjä tuloksellisesta talousjohtamisesta, digitalisaation edistämisestä sekä kokemusta investointi- ja kehittämishankkeiden rahoituksesta.

Tehtävässä suoriutuminen edellyttää hyviä suullisia ja kirjallisia viestintätaitoja sekä yhteistyö- ja neuvottelutaitoja. Eduksi tehtävää hoitaessa ovat käytännön kokemus kunnallishallinnosta sekä taloushallinnon tietojärjestelmien tuntemus.

Virka on vakituinen ja se täytetään 1.8.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan. Virassa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Virkaan valitun on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilastaan ennen viran vastaanottamista.

Meillä on mahdollisuus etätyöhön.

Lisätietoja:
Kunnanjohtaja Esko Kairesalo 040 314 5200 esko.kairesalo@mantsala.fi
Hallintojohtaja Esa Siikaluoma 040 314 5201 esa.siikaluoma@mantsala.fi

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa
https://www.mantsala.fi/avoimet-tyopaikat Hakemukset pyydetään lähettämään 7.5.2021 klo 16.00 mennessä.

Mikäli sähköinen hakemus ei ole mahdollinen, toimitathan hakemuksesi liitteineen määräpäivään mennessä osoitteella Mäntsälän kunta, Heikinkuja 4, 04600 Mäntsälä.