Tule kanssamme rakentamaan ”Omannäköisen elämän Sastamalan”
taloushallinnon palveluja kaupunkilaisten ja alueen elinvoiman edistämiseksi.

Sastamalan kaupunki etsii

Talousjohtajaa

Haemme itsenäiseen taloushallinnon kehittämis- ja koordinointitehtävään kuntatyön kokemusta ja tuntemusta omaavaa taloushallinnon osaajaa. Tehtävänäsi on vastata seuraavista tehtävistä: kaupungin ja kaupunkikonsernin taloushallinnon ohjaustehtävät, taloushallinnon kehittäminen, taloussuunnittelu ja talousarvion valmistelu, talouden seuranta ja ennusteet, talousarvion ja siihen liittyvien tavoitteiden seuranta, tilinpäätöksen ohjeistus, valmistelu ja kokoaminen, taloushallinnon sisäisen valvonnan tehtävät sekä hallintosäännön ja delegointipäätösten mukaiset tehtävät. Osallistut myös koko kaupungin strategia- ja kehittämistyöhön. Kuulut kaupungin johtoryhmään ja osallistut asiantuntijana kaupunginvaltuuston ja -hallituksen kokouksiin. Toimit lisäksi kaupungin yhteyshenkilönä taloushallinnon ulkoistettuna palveluntuottajana toimivan Monetra Pirkanmaa Oy:n toimijoihin ja koordinoit näiden palvelujen hankintaa yhteistyössä kaupungin toimialojen kanssa.

Arvostamme hakijassa kykyä esittää vaikeatkin asiat ymmärrettävästi, ratkaisukeskeisyyttä, joustavuutta, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä oma-aloitteisuutta.

Tule mukaamme kehittämään asiakaslähtöistä ja omannäköistä elämää arvostavaa kaupunkiamme. Me tarjoamme sinulle ennakkoluulottoman ja kehittämismyönteisen työyhteisön, jonka avulla teemme kaupungistamme entistä elinvoimaisemman. Toimit vastuuhenkilönä myös osana konsernihallinnon toimialatiimiä.

Edellytämme hakijalta soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa ja riittävää kokemusta taloushallinnon tehtävistä. Työehdot ja palkkaus määräytyvät KVTES:n mukaan. Hakija voi esittää oman palkkatoivoimuksensa. Työ alkaa 1.8.2023 tai sopimuksen mukaan, aluksi viransijaisena ja sen jälkeen 1.5.2024 alkaen vakituisena viranhaltijana. Ansioluettelo vaaditaan hakemuksen liitteeksi.

Virkaan sovelletaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä Sastamalan kaupungin työterveyshuollon antama työhön sopivuuslausunto. Lisäksi kaupunki tarkistaa virkaan valitun henkilöluottotietojen moitteettomuuden.

Hakemukset tulee toimittaa sähköisesti www.kuntarekry.fi:n kautta.
Hakuaikaa on jatkettu 5.6.2023 klo 12.00 asti.
Sastamalan kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja antaa kaupunginjohtaja Jarkko Malmberg, puh. 040 641 6735, jarkko.malmberg@sastamala.fi, tai hallintojohtaja Tapio Rautava, puh 040 488 0202, tapio.rautava@sastamala.fi.