Tule talousjohtajaksi Nokialle, kasvavaan ja uudistuvaan kaupunkiin – kunta-alan näköalapaikalle. Meillä työlläsi on merkitystä.

Haemme TALOUSJOHTAJAA vakinaiseen virkaan talousjohtajamme siirtyessä Tampereen talousjohtajaksi. Talousjohtajana olet kaupungin johtoryhmän jäsen, toimit konsernipalveluiden palvelualueen johtajana ja kaupunginjohtajan ensimmäisenä varahenkilönä.

Konsernipalvelut tarjoavat toimintaedellytyksiä tukevia palveluja kaupunkiorganisaation muulle toiminnalle. Palvelualue jakautuu kolmeen tulosalueeseen: tukipalveluihin, tilapalveluihin sekä ateria- ja siivouspalveluihin. Palvelualueen ulkoiset toimintamenot ovat noin 30 miljoonaa euroa, ja henkilötyövuosien määrä noin 240. Tilatekniikan investointimenot ovat vuosittain noin 20-30 miljoonaa euroa.

Talousjohtajana vastaat yhdessä kaupunginjohtajan kanssa kaupungin strategiatyöstä ja taloussuunnittelusta. Tuet kaupungin johtoa tuloksellisessa päätöksenteossa ja johtamisessa sekä edistät toiminnan taloudellisuutta ja suunnitelmallisuutta. Vastuullasi on kaupungin ulkoinen ja sisäinen laskentatoimi, rahoitus- ja maksuvalmius sekä riskienhallinta. Tehtävän sisältöä voidaan tarvittaessa täsmentää valitun henkilön osaamisen ja kiinnostuksen mukaisesti.

Nokialla sinua odottavat kehittämismyönteinen organisaatio, jota jopa yli 80 % työntekijöistämme suosittelisi ystävälleen sekä osaava henkilökunta ja mukava työilmapiiri.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, hyvä talouden ja hallinnon tuntemus sekä käytännön kokemus johtamistehtävistä. Arvostamme kunta-alan kokemusta sekä rahoitus-, kustannuslaskenta- ja tietojärjestelmäosaamista. Sinulle luontaisia ominaisuuksia ovat hyvät vuorovaikutustaidot, kyky innostaa henkilöstöä ja luoda sidosryhmäyhteyksiä sekä valmiudet kehittää ja uudistaa organisaatiota.

Virkasuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Virkaan sovelletaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä työterveyden todistus terveydentilastaan.

Hakemukset palkkatoivomuksineen ja ansioluetteloineen tulee toimittaa 11.8.2024 mennessä Kuntarekryn kautta, hakuavain 608921. Lisätietoja antavat:

Talousjohtaja Mikko Koskela, puh. 040 1334 422, mikko.koskela(at)nokiankaupunki.fi, ti 6.8. klo 15-16 ja to 8.8. klo 13-14.

Senior Consultant Kristiina Lehmus, puh. 050 3964 686, kristiina.lehmus(at)mps.fi, ma 5.8. klo 15-16 ja ke 7.8. klo 9-10.