Harjavalta

TULE KEHITTÄMÄÄN HARJAVALTAA

Harjavalta on noin 7 200 asukkaan kaupunki, joka sijaitsee Satakunnassa, Kokemäenjoen maisemassa. Kaupungin työpaikkaomavaraisuus on Suomen korkeimpia. Harjavalta on tunnettu teollisuudesta, vireästä kulttuurista sekä monipuolisista koulutus- ja harrastusmahdollisuuksista. Elämänlaatua tuovat myös turvallinen ja viihtyisä ympäristö, monipuoliset palvelut ja erinomaiset liikenneyhteydet.

Harjavallan kaupunki julistaa haettavaksi

TALOUSJOHTAJAN VIRAN

Talousjohtajan viran keskeisimmät tehtävät ovat:

– kaupungin taloudenhoidosta ja laskentatoimesta huolehtiminen
– taloussuunnittelu
– tilinpäätös
– talouden raportointi, osavuosikatsaus
– vakuutukset
– maksuvalmiuden ylläpitäminen ja rahoituksesta huolehtiminen
– ohjaus ja neuvonta
– toimii kaupungin johtoryhmän jäsenenä
– toimii rahatoimistoyksikön esimiehenä

Viran kelpoisuusehtoina ovat soveltuva ylempi korkeakoulututkinto sekä kokemusta kunnallisesta taloushallinnosta. Ammatillisen osaamisen lisäksi arvostamme vahvaa kehittämisotetta ja hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kokemusta tietosuoja-asioista.

Viran palkkaus määräytyy KVTES:n II luvun 17 §:n mukaisesti ja työaika KVTES:n III luvun 8 §:n mukaisesti, ottaen huomioon 23 §:n määräykset. Hakija voi esittää oman palkkatoivomuksensa.

Valinnassa voidaan käyttää soveltuvuusarviointia. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virkasuhteeseen otettaessa voidaan määrätä enintään 6 kuukauden koeaika.

Hakemukset tulee toimittaa 26.3.2018 kello 15.00 mennessä ensisijaisesti sähköisesti kuntarekry.fi -palvelun kautta (hakusana Harjavalta) tai postitse osoitteella: Harjavallan kaupunki, kaupunginhallitus, Satakunnantie 110, 29200 HARJAVALTA.

Harjavalta 12.3.2018
KAUPUNGINHALLITUS

Jaa artikkeli
Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.