Laukaa

Talousjohtajamme siirtyessä Jyväskylän kaupungin kehitysjohtajaksi etsimme joukkoomme uutta vahvaa osaajaa. Tarjoamme mielenkiintoisen ja haasteellisen tehtävän osaavan johtoryhmämme jäsenenä.

Talousjohtaja johtaa ja kehittää kunnan taloutta ja talouden strategista suunnittelua sekä omistajaohjausta kunnanjohtajan alaisuudessa.

Viran kelpoisuusehtona on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Arvostamme hakijoissa rautaista talousosaamista ja lainsäädännön tuntemusta. Hakijalta toivomme sopivasti kokemusta ja ennakkoluulottomuutta sekä kokonaisuuksien hallintaa, yhteistyökykyä ja positiivista asennetta.

Virka täytetään toistaiseksi. Virkaan sovelletaan koeaikaa. Valitun on ennen viran vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Hakemuksessa tulee ilmoittaa oma palkkatoivomus.

Tehtävää haetaan 4.6.2018 klo 15.00 mennessä sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta: www.kuntarekry.fi

Organisaation kuvaus
Laukaa on maaseutumainen ja elinvoimainen 19 000 asukkaan kasvukunta Jyväskylän seudulla. Laukaassa on monipuoliset asumismahdollisuudet, toimivat palvelut, korkeaa osaamista ja monipuolista yrittäjyyttä.

Tarjoamme vastuullisia ja monipuolisia työtehtäviä sekä kokeneen ja hyvän työyhteisön tuen. Tavoitteenamme on jatkuvasti kehittää toimintaamme ja henkilöstöämme. Toimintakatteemme tilipäätösvuonna 2017 oli 98,3 miljoonaa euroa.

Yhteystiedot
Kunnanjohtaja Jaakko Kiiskilä 050 340 3401

www.laukaa.fi  tai www.facebook.com/laukaankunta

0
JAKOA
Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.