Tule mukaan 650 työntekijän joukkoon tekemään töitä lähes 15 000 kuntalaisen hyväksi. Kontiolahden kunta on viiden tähden kunta, jossa on erinomaiset liikunta- ja harrastusmahdollisuudet sekä tekemisen meininki! Olet luova oman työsi kehittäjä, me tuemme sinua siinä. Saat käyttöösi hyvät henkilöstöedut ja kehittyvän toimintaympäristön! Oletko valmis täyttämään paikan osaamisellasi?

Haemme toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen

Talousjohtajaa

Etsimme tiimipelaajaa luomaan yhdessä ratkaisuja, joilla voimme mahdollistaa kunnan kasvun. Olet edelläkävijä, innostunut työstäsi, haluat kehittää ja kehittyä. Meillä sinun on mahdollista kehittyä entistä paremmaksi tekijäksi.

Vastaat kuntakonsernin talouden suunnittelusta, rahoituksesta, riskienhallinnasta sekä hankintojen ja tietohallinnon kokonaisuuksista. Tuotat ennakoivaa taloustietoa, kehität talousraportointia sekä vastaat talousarvion ja tilinpäätöksen toteutuksen organisoinnista. Toimit myös hallintojohtajan sijaisena. 

Saat johdettavaksesi osaavan talousasiantuntijajoukon ja johtoryhmän jäsenenä pääset heittäytymään ennakkoluulottomasti myös muihin kuin numeronikkarin tehtäviin.

Edellytämme avointa asennetta, hyviä vuorovaikutustaitoja, soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja kokemusta taloushallinnon tehtävistä. Viran täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Ennen virkavaalin vahvistamista on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilasta.

Sähköinen hakulomake on täytettävä 27.10.2017 klo 15.00 mennessä Kontiolahden kunnan kotisivuilla www.kontiolahti.fi/haettavat-virat-ja-toimet.

Lisätietoja: kunnanjohtaja Jere Penttilä p. 050 4327600 ja kunnanhallituksen puheenjohtaja Mika Kuusela p. 050 5902457.

Kontiolahden kunta on savuton kunta.

Jaa artikkeli
Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.
Ilmoitus