Porin kaupungin tarkastustoimi rakentuu malliin, jossa ulkoinen ja sisäinen tarkastus on keskitetty samaan yksikköön. Tarkastuspäällikkö suunnittelee ja ohjaa arviointityötä ja sisäistä tarkastusta koko kaupunkikonsernin puitteissa. Lisäksi tarkastuspäällikkö vastaa tarkastuslautakunnan valmistelu- ja toimeenpanotehtävistä sekä tilintarkastussopimuksen mukaisista avustavista tarkastusammatillisista tehtävistä.

Henkilöstömme muodostaa neljä ammattitarkastajaa, toimistonhoitaja ja määräaikainen tarkastusassistentti. Henkilökuntamme on osaavaa ja hyvin koulutettua.

Tarkastuspäällikön viran kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Lisäksi edellytetään riittävää perehtyneisyyttä kunnallishallintoon ja -talouteen. Hakijan eduksi luetaan tarkastusalan kokemus sekä JHTT/JHT-tutkinto tai muu tehtävää palveleva tarkastusalan tutkinto.

Hakija voi esittää oman palkkatoiveen.

Hakuaika päättyy 8.9.2017 klo 16.00.

Täytä sähköinen hakemus Kuntarekryssä
https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikka/pori-07-2-17

Hakemuksen voi jättää myös osoitteeseen Porin kaupungin HR-yksikkö, PL 47 (Valtakatu 15), 28100 Pori tai sähköpostitse osoitteeseen rekry@pori.fi.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita: p. 044 701 9989 ja p. 044 701 3421.

Lisätietoja antavat:
Kaupunginjohtaja Aino-Maija Luukkonen p. 044 701 1010 tai
aino-maija.luukkonen@pori.fi
Tarkastuspäällikkö Hannu Liukonen p. 044 701 1371 tai hannu.liukonen@pori.fi

Jaa artikkeli
Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.
Lue asuntorakentamisen trendeistä Kuntarahoituksen Huomisen tekijöistä
Ilmoitus
KERRO TÄRKEIN VIDEOLLA
Ilmoitus