Suomussalmi

Suomussalmen kunta sijaitsee sisun syntysijoilla Ylä-Kainuussa. Asukkaita kunnassa on noin 8 000. Olemme ylpeitä rikkaasta historiastamme, upeasta erämaaluonnostamme ja monipuolisista peruspalveluistamme. Suomen itsenäisyyden juhlavuoden kansallispuisto perustettiin Suomussalmen Hossaan. Upeiden liikuntamahdollisuuksiensa ansiosta Suomussalmi on nimetty vuoden 2018 eurooppalaiseksi urheilukaupungiksi.

Haemme TEKNISTÄ JOHTAJAA

Teknisen johtajan viran hakuaikaa on jatkettu. Virkaa aiemmin hakeneet otetaan valinnassa huomioon.

Tekninen johtaja johtaa teknistä toimialaa ja vastaa sen kehittämisestä. Tekninen johtaja toimii teknisen lautakunnan esittelijänä ja on kunnan johtoryhmän jäsen. Hänen esimiehenään toimii kunnanjohtaja. Virkaan valittava aloittaa työnsä teknisen johtajan vuosiloman sijaisena sopimuksen mukaan ja siirtyy virkaan 1.4.2019.

Suomussalmen kunnan tekninen toimiala vastaa tilapalveluista, ympäristötekniikasta, vesihuollosta, maankäytönsuunnittelusta, ruoka- ja siivouspalveluista sekä toimii rakennusvalvontaviranomaisena.

Edellytämme hakijoilta virkaan soveltuvaa korkeakoulu- tai aiempaa opistoasteista tutkintoa sekä työkokemuksen kautta hankittua osaamista tekniseltä toimialalta. Arvostamme kunnallishallinnon kokemusta ja hyviä johtamis-, viestintä- ja vuorovaikutustaitoja sekä kehittämismyönteistä toimintatapaa. Katsomme eduksi kokemuksen projektien johtamisesta, rakentamisesta ja julkisista hankinnoista sekä kunnallistaloudesta.

Virkaan valitun tulee esittää hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Virassa sovelletaan kuuden kuukauden koeaikaa. Palkkaus määräytyy teknisen sopimuksen mukaisesti, hakijat voivat esittää oman palkkatoivomuksensa.

Hakemus liitteineen tulee toimittaa 25.6.2018 klo 15.00 mennessä www.kuntarekry.fi  kautta tai osoitteeseen Suomussalmen kunta, Kunnanhallitus, PL 40, 89601 Suomussalmi tai sähköpostitse kunta@suomussalmi.fi

Lisätietoja:
vt. kunnanjohtaja/hallintojohtaja Eija Väätäinen puh. 044 588 9330
vs. tekninen johtaja Pia Lindfors puh. 044 777 3200

Suomussalmella 5.6.2018

Suomussalmen kunnanhallitus

0
JAKOA
Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.