Petäjävesi

Petäjävesi on luonnonläheinen ja viihtyisä 4000 asukkaan hyvinvointikunta 25 minuutin matkan päässä Jyväskylästä. Meidät tunnetaan perhe- ja yritysystävällisyydestä sekä UNESCOn maailman-perintökohteesta – Petäjäveden vanhasta kirkosta. Viemme kuntaa 2020-luvulle kuntalaisten, päättäjien ja virkamiesten hyvällä yhteistyöllä sekä rohkealla ja luovalla asenteella. Työssä uskomme yhteisöllisyyteen, työniloon ja työssä kehittymiseen.

Kunnassamme on käynnissä useita kunnianhimoisia kehittämishankkeita kuten Palvalahden yritysalueen rakentaminen ja entisen käsityökoulun alueen uudistaminen. Teemme aktiivista seutuyhteistyötä ja etsimme jatkuvasti uusia tapoja toimintamme kehittämiseen. Nykyisen teknisen johtajaamme siirtyessä kasvattajaseuraansa rekrytoimme joukkueeseemme

Erinomaisen teknisen johtajan tai sellaiseksi tähtäävän tekijän

Tekninen johtaja vastaa elinvoiman toimialalla teknisen palvelualueen johtamisesta ja kehittämisestä ja on johtoryhmän jäsen. Lisäksi tekninen johtaja vastaa kunnan omaisuuden hoidosta, rakentamis- ja rakennuttamistehtävistä, tilapalveluista, ravitsemus- ja siivouspalveluista sekä jätehuollosta. Maankäytön ja kaavoituksen valmistelutehtävissä ja elinkeinoelämän palvelemisessa tekninen johtaja on kunnanjohtajan keskeinen työpari.

Viran kelpoisuusehtona on soveltuva korkeakoulututkinto (teknisen- tai rakennusalan insinöörin tai diplomi-insinöörin tutkinto) tai vastaava aiempi tutkinto sekä esimies- ja johtamiskokemus.

Eduksi katsomme kunnallishallinnon kokemuksen, toimialan aihepiirien tuntemuksen sekä hankinta- ja kilpailuttamisosaamisen. Lisäksi arvostamme kehityshakuista asennetta, käytännönläheistä ja määrätietoista johtamisotetta, hyviä yhteistyö- ja neuvottelutaitoja, aloitteellisuutta sekä modernien työmenetelmien sujuvaa hallintaa.

Hakija voi esittää oman kokonaispalkkatoiveensa. Meillä saat tueksesi innostavan johtoryhmän, ammattitaitoiset työntekijät sekä esimiehen luottamuksen. Virka täytetään 1.9.2018 alkaen tai sopimuksen mukaan. Viran koeaika on kuusi kuukautta.

Tehtävään haetaan sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi (työavain: 190261). Hakuaika päättyy 6.8.2018 klo 12. Haastattelut pidetään keskiviikkona 15.8.2018. Haastatteluun kutsuttavien tulee ottaa mukaansa alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset ja tarvittaessa käytämme valinnassa soveltuvuusarviointia. Tehtävään valitun on ennen työn alkamista esitettävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Lisätiedot:
Kunnanjohtaja Eero Vainio puh. 041 449 3002, eero.vainio@petajavesi.fi
Kunnanhallituksen puheenjohtaja Tapio Kokkonen puh. 0400 585 417,
tapio.kokkonen@lh.petajavesi.fi
Tekninen johtaja Janne Koskenkorva puh. 040 660 1437, janne.koskenkorva@petajavesi.fi

0
JAKOA
Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.