Ylivieska

Ylivieska on kasvava ja kehittyvä 15 200 asukkaan kaupunki.
Se on kokoansa isompi – noin 76 000 asukkaan alueen kaupan ja palveluiden keskus.

Haemme vahvaa kasvuamme eteenpäin vievää
TEKNISTÄ JOHTAJAA

Hakuaika päättyy 25.1.2019 klo 12.00

Tekninen johtaja vastaa kaupungin teknisten palveluiden kokonaisvaltaisesta kehittämisestä ja toimii teknisten palveluiden lautakunnan esittelijänä sekä kuuluu kaupungin johtoryhmään. Tekniset palvelut vastaa kaupungin kiinteän omaisuuden hoidosta, rakennuttamisen, kuntatekniikan, vesihuollon, kiinteistöhuollon, maankäytön ja kaavoituksen suunnittelusta ja toteutuksesta. Rakennusvalvonnasta ja ympäristönsuojeluasioista päättää rakennus- ja ympäristölautakunta, jolla on omat esittelijät.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on teknisen alan korkeakoulututkinto sekä hyvä perehtyneisyys kunnan tekniseltä toimialalta. Tehtävässä onnistuminen edellyttää proaktiivista otetta ja innovatiivisuutta kaupungin elinvoimaisuuden vahvistamiseksi ja kehittämiseksi. Odotamme laaja-alaista ja monipuolista osaamista ja kokemusta toimialalta sekä hyviä esimiestaitoja.  Arvostamme hyviä johtamis-, vuorovaikutus-, viestintä- ja neuvottelutaitoja, joustavuutta, kehittämismyönteistä toimintatapaa sekä käytännön kokemusta projektien läpiviemisestä, uudis-, korjaus- ja kuntatekniikan rakentamisesta ja julkisista hankinnoista sekä kuntataloudesta.

Viran täyttämisessä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Kelpoisuuden osoittavat todistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä eikä niitä liitetä hakemukseen. Virkaa hakevien voidaan edellyttää osallistuvan soveltuvuusarviointeihin.

Ylivieskan kaupunginhallitukselle osoitetut hakemukset toimitetaan 25.1.2019 klo 12.00 mennessä ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi.

Mahdolliset paperihakemukset toimitetaan osoitteeseen
Ylivieskan kaupunginhallitus, PL 70 (Kyöstintie 4), 84101 Ylivieska.

Lisätietoja antavat
– kaupunginhallituksen puheenjohtaja Kati Marjakangas, puh. 050 5602 809,
– tekninen johtaja Kari Kentala, puh. 044 4294 248.

Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.