Hartola

TULE MEILLE TEKNISEKSI JOHTAJAKSI

viransijaisuuteen 15.7.2019- 28.6.2020

Teknisen johtajan vastuualueeseen sisältyy teknisen toimialan ja henkilöstön johtaminen ja kehittäminen, kunnallistekniset ja kiinteistöpalvelut sekä teknisen lautakunnan esittelijänä toimiminen ja työsuojelupäällikön tehtävä. Viran kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto tai vastaava aikaisempi tutkinto. Edellytämme nykyaikaista tietoteknistä osaamista, käytännön johtamistaitoja ja perehtyneisyyttä kunnallishallintoon.

Sijaisuuden aikana toteutetaan yhtenäiskoulun korjauksen suunnittelu sekä investointihankkeen kilpailuttaminen ja käynnistetään rakentamista. Lisäksi sijaisuuden aikana valmistellaan 4 –tien varren liikekeskushanketta ja varavedenottamoa. Kokemus teknisen alan projekteista ja rakennuttamisesta sekä hankintaosaaminen katsotaan hakijalle erityiseksi vahvuudeksi.

Palkkaus määräytyy TS:n sopimuksen mukaisesti. Hakija voi esittää myös oman palkkatoivomuksensa. Viransijaisuudessa noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Hartolan kunnalle osoitetut hakemukset, joihin tulee liittää Cv tai vastaava selvitys opinnoista ja työkokemuksesta, tulee toimittaa 29.3.2019 klo 15.00 mennessä sähköpostilla kunta@hartola.fi. Viransijaisuus täytetään ehdollisena siten, että sijaisuuteen valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan valinnan tultua lainvoimaiseksi.

Lisätietoja viransijaisuudesta antaa kunnanjohtaja Merja Olenius puh. 044 7432217. Lisätietoja www.hartola.fi.

Hartolassa 1.3.2019

Kunnanhallitus

Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.