Hämeenkyrö

HÄMEENKYRÖ JATKAA HAKUAIKAA: HAEMME TEKNISTÄ JOHTAJAA

Hämeenkyrön kunnassa on haettavana kunnan elinvoiman ja vetovoimaisen asumisen kannalta tärkeä teknisen palvelualueen johtamistehtävä. Sijaitsemme noin 30 minuutin etäisyydellä Tampereelta.

Tekninen johtaja vastaa kunnan johtavana viranhaltijana kunnanjohtajan ja johtoryhmän kanssa yhdessä koko kuntaa koskevien strategisten, hallinnollisten ja taloudellisten tavoitteiden toteuttamisesta, päätösten täytäntöönpanosta ja alueellisesta ja paikallisesta yhteistyöstä. Tekninen johtaja toimii teknisen lautakunnan esittelijänä.

Virkaan valittava pääsee mukaan uuden kuntastrategian perusteella tehtävään toiminnan uudistamiseen. On mahdollista, että teknisen johtajan nimike muuttuu teknisistä ja ympäristöpalveluista muodostuvien asuinympäristöpalvelujen johtajaksi.

Teknisellä palvelualueella tehtävänä on toiminnallinen ja taloudellinen johtaminen, henkilöstöjohtaminen ja osaamisen kehittäminen sekä toiminnan tuottavuuden kehittäminen. Palvelualueen käyttötalouden menot olivat vuonna 2018 noin 9,8 milj. euroa ja henkilöstöä palvelualueella on noin 100. Teknisellä palvelualueella tuotetaan toimiva ja turvallinen elinympäristö sekä vetovoimainen asuinympäristö yhdessä maankäytön, kaavoituksen ja elinkeinotoimen kanssa.

Hämeenkyrön kunta on viime vuosina investoinut voimakkaasti ja toteutuva VT3 linjauksen siirto merkitsee 74 milj. euroa valtion investointeja. Henkilöstömme on tullut tunnetuksi toimintatapojen sisällöllisestä kehittämisestä. Hämeenkyrön kunta on päästövähennystavoitteet asettanut Hinku-kunta.

Teknisen johtajan kelpoisuusehtona on soveltuva korkeakoulututkinto sekä riittävä kokemus julkishallinnosta. Lisäksi edellytämme sinulta strategisia johtamis- ja kehittämistaitoja sekä hallinto- ja talousosaamista.

Arvostamme näyttöjä teknisen palvelualueen palvelujen tehokkuuden ja tuloksellisuuden kehittämisestä, muutosjohtamisesta, projektinhallinnasta ja yhteistyötaidoista. Toivomme, että olet kehitysmyönteinen ja haluat tulla mukaan työyhteisöömme kehittämään Hämeenkyrön Fiksua kuntatyötä ja menestyvää Hämeenkyröä.

Jos tunnet olevasi hakemamme henkilö, jätä hakemuksesi ansioluetteloineen Kuntarekry.fi -palvelun kautta 17.10.2019 klo 15.00 mennessä. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät TS:n mukaan. Valinnassa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Tehtävään valitun on esitettävä ennen viran vastaanottamista hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Hämeenkyrön kunta on savuton työpaikka. Aiemmin hakemuksensa jättäneet hakijat huomioidaan jatketussa haussa.

Lisätietoja antaa kunnanjohtaja Antero Alenius, p. 050 68 192 tai kunnanhallituksen puheenjohtaja Risto Linnainmaa, p. 0400 863 841

Hämeenkyrö 23.9.2019
Hämeenkyrön kunnanhallitus

Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.