Pieksämäki

Haemme Pieksämäen kaupungin vakituiseen virkasuhteeseen

TEKNISTÄ JOHTAJAA

Teknisenä johtajana vastaat Pieksämäen kaupungin teknisen vastuualueen johtamisesta ja kehittämisestä, toimit teknisen lautakunnan esittelijänä ja kaupungin johtoryhmän jäsenenä.
Teknisen toimialan tehtäviin kuuluvat kaupungin investointiohjelman toteuttaminen, maankäyttö, kunnallistekniikka, tila- ja kiinteistöpalvelut, rakennusvalvonta, ruoka- ja siivouspalvelut sekä hallinto.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on ylempi korkeakoulututkinto (rakennustekniikan diplomi-insinööri). Lisäksi edellytämme kokemusta johtamistehtävistä sekä aiempaa työkokemusta toimialan tehtävissä. Odotamme myös teknisen toimialan tuntemusta ja näkemystä toimialan eri palvelujen kehittämisestä.

Arvostamme käytännön kokemusta projektien läpiviemisestä, kunnallistekniikan rakentamisesta, julkisista hankinnoista sekä kunnallishallinnosta ja -taloudesta. Pidämme tärkeinä intoa kehittyä työssäsi sekä hyviä esimies- ja vuorovaikutustaitoja. Työssä tukenasi on ammattitaitoinen työyhteisö.

Teknisenä johtajana työskentelet kokonaistyöajassa. Voit esittää myös oman palkkatoiveesi. Viran koeaika on kuusi kuukautta. Virkaa hakeneiden voidaan edellyttää osallistuvan soveltuvuusarviointeihin. Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä työhönsopivuuslausunto Pieksämäen kaupungin työterveydenhuollosta.

Jätä hakemuksesi palkkatoivomuksineen ja ansioluetteloineen sähköisesti Kuntarekry.fi palvelun kautta viimeistään 3.4.2020 klo 15 mennessä. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Työpaikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi

Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Palkkaus: Hakija voi esittää palkkatoivomuksen
Työavain: 283069

Lisätietoja antaa tekninen johtaja Tapani Mähönen, p. 044 588 3222, tapani.mahonen@pieksamaki.fi

Tervetuloa Pieksämäelle – elämäsi asemapaikalle!
Ei mikä tahansa mäki! Pieksämäellä on hyvä elää ja asua. Monipuoliset palvelut, vireä yritystoiminta ja monipuoliset harrastusmahdollisuudet, puhdasta luontoa unohtamatta, tarjoavat oivallisen elinympäristön kaupungin asukkaille.
Palvelut ovat lähellä ja helposti saavutettavissa. Kaupungin ydinkeskustassa Veturitalleista on rakentunut liike- ja tapahtumatiloja sekä kaupunkilaisten yhteistä oleskelutilaa.

Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.