Auran kunta on vireä ja ketterä noin 4000 asukkaan varsinaissuomalainen kunta Turun työssäkäyntialueella. Kunnan palvelut ovat hyvässä kunnossa ja infrastruktuuri hoidettua. Teknisen johtajan siirtyessä uusiin haasteisiin Auran kunta julistaa avoimeksi
  
TEKNISEN JOHTAJAN VIRAN  

Teknisen johtajan tehtäviin kuuluvat teknisen toimialan ja kunnan vesihuoltolaitoksen johtaminen ja kehittäminen, edellisten hallinnolliset tehtävät, investointien suunnittelu, kilpailutus ja valvonta. Lisäksi tekninen johtaja toimii kunnan edustajana kiinteistö-, lunastus- ja tietoimituksissa. Tekninen johtaja on teknisen lautakunnan esittelijä ja valmistelija. Tekninen johtaja toimii esimiehenä ja on kunnan johtoryhmän jäsen.

Viran kelpoisuusehtoina ovat soveltuva insinöörin AMK tutkinto ja riittävä perehtyneisyys kunnalliseen päätöksentekoon sekä riittävä kokemus johtamisesta ja esimiestyöstä. Palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön työ- ja virkaehtosopimuksen mukaan. Hakijat voivat esittää myös oman palkkatoiveensa. Viran täytössä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Virkaan valittavan on esitettävä ennen viran vastaanottoa hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Hakemus, ansioluettelo ja ne liitteet, joihin hakija vetoaa tulee jättää sähköisesti Kuntarekry.fi -palvelun kautta 6.6.2017 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja antaa kunnanjohtaja Mika Joki, puh. 050 557 5663 tai mika.joki@aura.fi (tavoitettavissa 22.5. alkaen).

 

Jaa artikkeli
Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.

KUNTAMARKKINAT 13.-14.9.
Ilmoitus
KERRO TÄRKEIN VIDEOLLA
Ilmoitus