Kuopio

Kuopion kaupungin terveydenhuollon palvelualueella on haettavana terveysjohtajan virka 1.5.2020 alkaen.

Terveysjohtaja vastaa kaupungin terveydenhuollon asiakkuuksien johtamisen ja muutosjohtamisen prosesseista sekä sidosryhmäyhteistyöstä.
Vastuualueeseen kuuluvat perusterveydenhuollon vastaanottopalvelut, suun terveydenhuolto, terveydenhoito, lasten, nuorten ja aikuisten mielenterveyspalvelut sekä päihdepalvelut ja osin kuntoutuspalvelut.
Tehtävävastuisiin kuluu yhteistyö sairaanhoitopiirin kanssa sekä palvelujen käytön yhteensovittaminen ja ohjaus. Terveysjohtaja on lisäksi terveydenhuoltolain 57 §:ssä tarkoitettu terveydenhuollon toimintayksikön vastaava lääkäri.

Terveysjohtajan viran kelpoisuusvaastimuksena on soveltuva erikoislääkärin tutkinto tai muu terveydenhuollon ylempi korkeakoulututkinto ja riittävä kokemus kunnallishallinnosta. Edellytämme lisäksi näyttöä terveydenhuollon johtamisesta ja kehittämistyöstä moniammatillisessa työyhteisössä, erinomaisia yhteistyötaitoja, taitoa verkostoitua sekä määrätietoista, rohkeaa ja luovaa kehittämisasennetta. Arvostamme myös suoritettua johtamiskoulutusta.

Virassa noudatetaan kokonaistyöaikaa ja kokonaispalkkausta, joka on 8339,59 €/kk.
Viran täytössä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Virkaan valitun on toimitettava 30 päivän kuluessa valintapäätöksen saatuaan viranhoidon kannalta hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Hakeminen ja lisätiedot: https://www.kuntarekrytointi.fi/recruitment/#/job/276417?lang=fi_FI&portal=rekryfi&ref=1tgp4bmnz2m0l

Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.