Liikelaitos Kuninkaantien työterveys

Porvoon kaupunki tarjoaa haastavia ja mielenkiintoisia johtotehtäviä laajalla metropolialueella vahvasti kasvavassa, noin 50 000 asukkaan kaupungissa.

Haemme liikelaitos Kuninkaantien työterveyteen
TOIMITUSJOHTAJAA

Toimitusjohtaja johtaa liikelaitos Kuninkaantien työterveyden toimintaa ja huolehtii toiminnan, talouden ja organisaation kehittämisestä Kuninkaantien työterveydelle myönnetyn laatusertifikaatin mukaisesti.

Kuninkaantien työterveys on kunnallinen liikelaitos, joka tuottaa kokonaisvaltaisia työterveyshuollon palveluita hyvän työterveyshuoltokäytännön mukaisesti asiakkaan kumppanina. Kuninkaantien työterveyden toiminta keskittyy ennaltaehkäisevään työhön, mutta se tuottaa myös sairaanhoitopalveluita asiakkailleen.

Toimitusjohtajan viran kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto tai aiempi opistotasoinen tutkinto sekä molempien kotimaisen kielten hyvä suullinen taito sekä toisen kotimaisen kielen hyvä kirjallinen taito. Odotamme myös aktiivista kehittämisotetta sekä hyviä yhteistyö- ja henkilöstöjohtamistaitoja.

Toimitusjohtajan kanssa solmitaan johtajasopimus. Työ alkaa 1.3.2019 tai sopimuksen mukaan. Ennen viran vastaanottamista on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus. Koeaika on kuusi kuukautta.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi 31.12.2018 klo 14 mennessä https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikka/206286 linkin kautta.

Lisätietoja antaa kaupunginjohtaja Jukka-Pekka Ujula, puh. 040 352 2033 tai henkilöstöjohtaja Anu Kalliosaari 040 500 8521.

Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.