Business Kangasala Oy

Haemme oma-aloitteista, energistä ja yhteistyökykyistä toimitusjohtajaa rakentamaan uutta yhtiötä. Sinulla on laajat yhteistyöverkostot ja kykenet aktiivisesti luomaan uusia verkostoja. Ratkaiset haasteet positiivisella työotteella. Olet tulevaisuuteen katsova, kehitysmyönteinen ja markkinointihenkinen. Arvostamme näyttöä tuloksellisista elinkeinoelämään tai matkailuun liittyvistä kehittämishankkeista.

Tiimipelaajana sukkuloit sujuvasti julkisen ja yksityisen välimaastossa. Osallistut kaupungin johtoryhmätyöskentelyyn ja olet kaupunginjohtajan tärkeä työpari elinkeinoasioissa. Kehität ja markkinoit Kangasalan uusia laajoja yritysalueita sekä matkailupalveluita yhteistyössä yhtiön tulevan henkilöstön kanssa.

Tehtävään vaaditaan soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Edellytämme johtamiskokemusta, muutosjohtamiskykyä, yritystoiminnan ja elinkeinoelämän tuntemusta, kokemusta laaja-alaisista kehittämishankkeista sekä talous- ja hallinto-osaamista. Arvostamme myös julkishallinnon toimintaperiaatteiden tuntemusta sekä sujuvaa englannin kielen taitoa.

Tehtävään valittavan henkilön kanssa laaditaan johtajasopimus. Koeaika on 6 kuukautta. Ennen tehtävän vastaanottamista valitun henkilön on esitettävä Kangasalan käyttämän työterveyshuollon todistus terveydentilastaan.

Lisätiedot: Business Kangasala Oy:n hallituksen puheenjohtaja Tapio Tulenheimo, puh. 040-868 3280 tai kaupunginjohtaja Oskari Auvinen 040 133 6311 (sähköposti: etunimi.sukunimi@kangasala.fi).

Hakemus tulee täyttää 18.6.2018 klo 15 mennessä osoitteessa www.kuntarekry.fi.

Kaupunki on perustanut uuden elinkeino- ja matkailun kehittämispalveluita tarjoavan yhtiön, Business Kangasalan. Elinkeinoyhtiö palvelee yrityksiä aktiivisesti, nopeasti ja kilpailukykyisesti. Yhtiö kehittää, käynnistää ja konseptoi uusia elinkeinoelämän alueita (Rusko-Saarenmaa, Taraste, Lamminrahka), edistää työpaikkaomavaraisuuden ja kaupungin elinvoiman vahvistumista sekä koordinoi matkailupalvelujen kehittämistä.

Kangasala on hyvinvoiva, kasvava ja voimakkaasti kehittyvä yli 31 000 asukkaan kaupunki kauniissa harju- ja järvimaisemissa hyvien kulkuyhteyksien äärellä Tampereen naapurissa. Olemme palveleva, uudistuvan toimintakulttuurin ja sujuvan arjen kaupunki, joka tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet asumiseen, harrastamiseen, yrittämiseen ja työntekoon.

 

0
JAKOA
Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.