Savon eläinsairaala Oy

Savon Eläinsairaala Oy sijaitsee idyllisellä opetustilalla Kiuruveden Hingunniemessä ja tuottaa hevosille suunnattuja eläinlääkintäpalveluja.

Tilamme ja laitteemme ovat nykyaikaiset ja toimimme luonnonkauniissa ympäristössä. Savon Eläinsairaala Oy on myös hevossairauksien erikoistumiskoulutukseen hyväksytty klinikka.

Jatkamme hakuaikaa.

Haemme sairaalaan

HEVOSSAIRAUKSIIN ERIKOISTUNUTTA ELÄINLÄÄKÄRIÄ SEKÄ TOIMITUSJOHTAJAA
VAIHTOEHTOISESTI ETSIMME YRITTÄJÄÄ, JOKA OTTAA VASTUULLEEN KOKO LIIKETOIMINNAN

Arvostamme monipuolista praktiikkakokemusta sekä nykyaikaisten tutkimusmenetelmien hallitsemista, yrittäjämäistä asennetta, halua kehittyä työssään ja asiakaslähtöisyyttä. Praktiikkatyön rinnalla erikoistunut eläinlääkäri ohjaa eläinsairaalassa erikoistuvia eläinlääkäreitä. Savon Eläinsairaalan palveluihin kuuluu myös hyvin varusteltu eläinlääkintäauto, joten kiertävä praktiikka on osa yhden tai useamman eläinlääkärin työnkuvaa.

Toimitusjohtaja vastaa Savon Eläinsairaala Oy:n johtamisesta ja kehittämisestä ja hoitaa yhtiön juoksevan hallinnon yhtiön hallituksen kanssa yhteistyössä. Toimitusjohtaja osallistuu klinikkatyöhön erikseen sovitulla tavalla 50-70 % kokonaistyöajasta. Sekä eläinlääkäri että toimitusjohtaja voivat tulla halutessaan yhtiön osakkaaksi erikseen neuvoteltavalla osuudella. Vuokrauksen yksityiskohdat neuvotellaan ja sovitaan erikseen. Ehtona kuitenkin on, että eläinsairaala voi jatkaa eläinlääkäreiden erikoistumispaikkana.

Tiedustelut Savon Eläinsairaala Oy:n hallituksen pj. Jarmo Muiniekka p. 040 641 6603 tai ky.joht. Kari Puumalainen p. 040 1778 600 tai tj. Riikka Rusanen, riikka.rusanen(at)savonelainsairaala.fi.

Hakemus palkkatoivomuksineen pyydetään toimittamaan sähköpostilla jarmo.muiniekka(at)kiuruvesi.fi 15.7.2018 klo 23.59 mennessä otsikolla: Eläinlääkäri.

Savon Eläinsairaala Oy:n omistajia ovat Ylä-Savon koulutuskuntayhtymä, Kiuruveden kaupunki, Savonia-ammattikorkeakoulun kuntayhtymä sekä hevosalan järjestöjä.

0
JAKOA
Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.