Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymä

Nykyisen yhtymäjohtajan siirtyessä uusiin tehtäviin Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymässä on haettavana 12.2.2021 klo 15.00 mennessä:

Yhtymäjohtajan virka

Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymä on seudullinen monipuolisia sosiaali- ja terveydenhuollon palvelu-ja tuottava kokonaisuus. Kuntayhtymään kuuluvat Forssan kaupunki sekä Humppilan, Jokioisten, Tammelan ja Ypäjän kunnat. Someron kaupunki on osajäsen. Väestöpohja on n. 33 000 asukasta. Hyvinvointikuntayhtymä tuottaa jäsenkunnilleen kansanterveystyön, ympäristöterveydenhuollon, sosiaalihuollon ja Forssan sairaalan tuottamia erikoissairaanhoidon palveluja sekä hankkii muut tarvittavat erikoissairaanhoidon palvelut. Henkilöstöä kuntayhtymässä on n. 1200.

Kuntayhtymä on edelläkävijänä koko maassa ja ainoana Kanta-Hämeen maakunnassa integroinut sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut samaan organisaatioon.

Kelpoisuusvaatimuksena virkaan on yliopistossa suoritettu ylempi korkeakoulututkinto sekä riittävä hallinnollinen taito ja kokemusta johtotehtävistä.

Odotamme hakijalta kokonaisvaltaista näkemystä toimintaympäristöstä, vahvaa kehittämisotetta, terveyden- ja sosiaalihuollon tuntemusta sekä hyviä johtamis-, verkostoitumis- ja ihmissuhdetaitoja.

Virka on kokoaikainen ja täytetään toistaiseksi. Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaisesti. Hakija voi myös esittää oman palkkatoiveensa. Virkaan valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveyden-tilastaan 30 päivän kuluessa valinnasta. Virassa on kuuden kuukauden koeaika.

Yhtymäkokoukselle osoitetut hakemukset sähköiseen rekrytointijärjestelmään www.sarastiarekry.fi. Tallenna järjestelmään myös opinto- ja työkokemustietosi. Hakujärjestelmään liittyvät kysymykset 03 621 3915, asiakaspalvelu@sarastiarekry.fi. Vaihtoehtoisesti hakemuksen voi toimittaa: Sarastia Rekry Oy, Sibeliuksenkatu 1 A 8, 13100 Hämeenlinna. Tällöin hakemuksen tiedot talletetaan rekrytointijärjestelmään Sarastia Rekryn toimesta.

Lisätietoja: Yhtymähallituksen puheenjohtaja Kaisa Lepola, puh. 050 592 5868, yhtymäjohtaja Katariina Korhonen, puh. 040 662 7620 (29.1. asti) ja (30.1. -) vt. yhtymäjohtaja Jaana Paasikangas, puh. 050 569 4937.

Lisätietoja kuntayhtymästä www.fshky.fi

Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.