Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymä

Nykyisen yhtymäjohtajan siirtyessä uusiin tehtäviin Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymässä on haettavana 24.4.2018 klo 15.00 mennessä:

Yhtymäjohtajan virka

Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymä on seudullinen monipuolisia sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja tuottava kokonaisuus. Kuntayhtymään kuuluvat Forssan kaupunki sekä Humppilan, Jokioisten, Tammelan ja Ypäjän kunnat. Someron kaupunki on osajäsen. Väestöpohja on n. 34 000 asukasta. Hyvinvointikuntayhtymä järjestää jäsenkuntien kansanterveystyön, ympäristöterveydenhuollon, eläinlääkintähuollon, sosiaalihuollon ja päihdeongelmaisten hoidon palvelut sekä Forssan sairaalan tuottamat erikoissairaanhoidon palvelut. Lisäksi kuntayhtymä hankkii muut tarvittavat erikoissairaanhoidon palvelut. Henkilöstöä kuntayhtymässä on n. 1200.

Kelpoisuusvaatimuksena virkaan on yliopistossa suoritettu ylempi korkeakoulututkinto sekä riittävä hallinnollinen taito ja kokemusta johtotehtävistä.
Odotamme hakijalta kokonaisvaltaista näkemystä toimintaympäristöstä, vahvaa kehittämisotetta, terveyden- ja sosiaalihuollon tuntemusta sekä hyviä johtamis-, verkostoitumis- ja ihmissuhdetaitoja.

Virka on kokoaikainen ja täytetään toistaiseksi. Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaisesti. Hakija voi myös esittää oman palkkatoiveensa. Virkaan valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valinnasta. Virassa on kuuden kuukauden koeaika.

Yhtymäkokoukselle osoitetut hakemukset sähköiseen rekrytointijärjestelmään www.seuturekry.fi. Tallenna järjestelmään myös opinto- ja työkokemustietosi. Hakujärjestelmään liittyvät kysymykset 03 621 3915, asiakaspalvelu@seuturekry.fi.
Vaihtoehtoisesti hakemuksen voi toimittaa: Seuturekry Oy, Sibeliuksenkatu 1 A 8, 13100 Hämeenlinna. Tällöin hakemuksen tiedot talletetaan rekrytointijärjestelmään Seuturekryn toimesta.

Lisätietoja: Yhtymähallituksen puheenjohtaja Kaisa Lepola, puh. 050 592 5868 ja yhtymäjohtaja Juha Heino, puh. 050 386 6221.

Lisätietoja kuntayhtymästä www.fshky.fi

Forssa 9.4.2018
Yhtymähallitus

0
JAKOA
Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.