Peruspalvelukuntayhtymä Kallio

Peruspalvelukuntayhtymä Kallio tuottaa hyvinvointi- ja terveyspalvelut sisältäen ympäristöterveydenhuollon palvelut Alavieskan ja Sievin kunnille sekä Nivalan ja Ylivieskan kaupungeille.

Terveyspalveluissa on haettavana 6.4.2018 klo 15 mennessä

YMPÄRISTÖTERVEYDENHUOLLON JOHTAJAN virka

Ympäristöterveydenhuollon johtaja toimii ympäristöterveydenhuollon tulosalueen johtajana. Tulosalue on jaettu kahteen yksikköön; terveysvalvonta ja eläinlääkintähuolto. Ympäristöterveydenhuollon johtaja kuuluu terveyspalveluiden toimialan johtoryhmään ja lisäksi on läsnäolo- ja puheoikeus kuntayhtymän yhtymähallituksessa.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on ylempi korkeakoulututkinto ja valittavalta edellytetään kansanterveyslain (928/2005) 41§:n, elintarvikelain (23/2006) 35§:n ja terveydensuojelulain (763/1994) 7§:n 3 momentin mukaista pätevyyttä sekä tehtävään soveltuvaa hyvää kokemusta toimialasta. Lisäksi edellytetään esimieskokemusta, muutostilanteiden hallintakykyä, kehittävää työotetta ja hyvää suomen kielen taitoa. Palkkaus määräytyy kunnallisen virkaehtosopimuksen mukaan. Viran täyttämisessä sovelletaan 6 kk:n koeaikaa. Valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä työterveyshuollon antama todistus terveydentilastaan. Työpaikka on savuton.

Tarjoamme haasteellisia esimiestehtäviä ja miellyttävän työympäristön asiantuntijaorganisaatiossa.

Lisätietoja antaa terveyspalvelujohtaja Päivi Peltokorpi p. 044 419 5002, paivi.peltokorpi@kalliopp.fi tai johtava ylilääkäri Risto Olli p. 044 419 5020, risto.olli@kalliopp.fi

Hakemukset virkaan lähetetään sähköisesti Kuntarekryn kautta www.kuntarekry.fi tai kirjeitse opinto- ja työtodistusjäljennöksineen, joita ei palauteta, 6.4.2018 klo 15 mennessä osoitteella: Peruspalvelukuntayhtymä Kallio, Hallintokeskus, Päivi Peltokorpi, Vierimaantie 5, 84100 Ylivieska.

Lisätietoja Peruspalvelukuntayhtymä Kalliosta: www.kalliopp.fi

Ylivieska 7.3.2018
terveyspalvelujohtaja

Jaa artikkeli
Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.