Aamulehti kertoo torstaina vakavasta työpaikkakiusaamisesta Tampereen yliopistollisessa sairaalassa Taysissa.

Lehden mukaan kaksi lääkäriä on käyttänyt henkistä ja fyysistä väkivaltaa hoitajiin vuosina 2010–2011. Kyse on ollut esimerkiksi hoitajien nimittelystä, huutamisesta ja tavaroiden paiskomisesta. Lehdellä on tiedossa kaksi tapausta, joissa lääkärit ovat lyöneet hoitajia.

Aamulehden mukaan lääkärien asiattomaan käytökseen ei ole puututtu, eivätkä he ole saaneet kirjallisia varoituksia tai huomautuksia.

Taysin ja Pirkanmaan sairaanhoitopiirin johtaja Rauno Ihalainen sanoo Aamulehdessä, että hän ei tiedä tapauksesta, jossa lääkäri olisi riehunut ja nimitellyt hoitajia.

Mainos (juttu jatkuu mainoksen jälkeen)



Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.

Aiemmat kommentit

  1. Kuntaliitto valitsi minut jatkamaan sen jälkeen kun mm. Kaupunkiliitto yhdistyi tiettyjen muiden liittojen kanssa 1993.
    Mutta sitten alkoi raju kiusaaminen esimiesteni taholta, perättömiä varoituksia ja lopulta myös fyysinen pahoinpitely, jonka jälkeen, minut potkaistiin pihalle syytä ilmoittamatta.
    Vielä tänäkin päivänä silloinen toimitusjohtaja sanoo, ettei hän tiennyt asiasta, vaikka raportoin hänelle kaikki.
    Kuntaliitto myöntää vahingonkorvausten oikeellisuuden, mutta en ole saanut senttiäkään.
    Olin silloin 1998 neurologisia sairauksia potevan lapsen yksinhuoltaja-äiti, ja tänäkin päivänä täysin tulottoman aikuisen lapseni ainut tuki ja turva, koska exäni eli lapseni isä ei kykene edelleenkään ottamaan mitään vastuuta.
    Minulla oli korkea työmoraali, kirjoitin kaikki toimitusjohtajan puheetkin, kukaan muu ei kelvannut. Mutta kun kiusaaminen alkoi, vietiin kaikki työt pois, myös nämä puheet.
    Kiusaamista kesti noin 5 vuotta ja Kuntatalossa työskentelyä kaikkiaan noin 15 vuotta.

Keskustele

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*