Poliisi tutki teinipojan kuolemaa epäiltynä tappona toukokuun viimeisenä päivänä. Kuva: Lehtikuva/Mika Kylmäniemi

Nokialaiskoulun rehtori Terhi Niinimaa arvioi Kuntalehdelle, että teinipojan kuolema koskettaa kaikkia nokialaisia perheitä.

Rehtorin mukaan Koskenmäki-Tervasuon koulu on kriisivalmiudessa auttamaan lapsia ja nuoria, vaikka menehtynyt nuori ei ollutkaan koulun oppilas.

Poliisi sai tänään perjantaina aamuseitsemän jälkeen tehtävän Nokialle Koskenmäkeen, josta ilmoituksen mukaan oli löytynyt vainaja.

Löytöpaikalla poliisi teki havaintonsa tapauksesta, ja kirjasi sen epäiltynä tappona rikosilmoitukseen.

Mainos (juttu jatkuu mainoksen jälkeen)Lisäksi poliisi tiedottaa kertovansa tapauksesta lisää heti, kun se on tutkinnallisesti mahdollista.

Iltalehden tietojen mukaan kuollut on vuonna 2008 syntynyt poika. Uhri löytyi Emäkosken rannalta läheltä Koskenmäki-Tervasuon koulua. Iltalehti kertoi tapauksesta ensimmäisenä.

Kevätjuhla surun keskellä

Jo ennen Kuntalehdelle antamaansa haastattelua rehtori Terhi Niinimaa sanoi Ilta-Sanomille, että koulun henkilökunnalle on kerrottu asiasta ja heillekin on tarvittaessa tarjolla kriisiapua.

Niinimaa kertoi Kuntalehdelle, että koulun kevätjuhla järjestetään vielä lauantaiaamuna.

Vaikka sitten kesäloma koulusta alkaa, niin osa koulun henkilökunnasta jatkaa töitä ja on vahvasti mukana kriisityössä.

– Olemme kriisivalmiudessa kuraattorin, terveydenhoitajan, erityisopettajan ja johtoryhmän kanssa. Olemme valmiina tukemaan lapsia.

Terveydenhoitaja, kuraattori ja rehtori ovat paikalla arkisin juhannukseen asti, maanantaista lähtien, rehtori täsmentää.

Järkyttävä tilanne vaatii laajaa huomiota.

– Tämä koskettaa kaikkia nokialaisia perheitä.

– Olemme mukana tarjoamassa keskusteluapua. Olemme ehdottomasti tavattavissa ja haluamme tukea ihmisiä.

Nokia on noin 35 600 asukkaan kaupunki Pirkanmaalla.

Juttua muokattu: 31.5. kello 14.29, lisätty tieto, että tapauksesta kertoi ensimmäisenä Iltalehti ja kello 14.49 lisätty IS:n tiedot tapauksesta. Juttua muokattu 31.5. kello 15.26 lisäämällä rehtorin Kuntalehdelle antamia kommentteja ja tietoja. Juttua muokattu 31.5. kello 16.24 kauttaaltaan, mm. kappaleiden järjestystä vaihtamalla sekä vaihtamalla juttuun uusi kuva. Juttua muokattu 31.5. kello 17.50 lisäämällä tieto, millä aikavälillä terveydenhoitaja, kuraattori ja rehtori ovat paikalla.

Lue myös:

Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.

Keskustele

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*