Minna Korkiakoski-Västi toimi Soiten hyvinvointialuejohtajana ja aiemmin toimitusjohtaja. (Kuva: Ulla Nisonen)

Hyvinvointialueyhtiö Hyvil Oy:n hallitus on valinnut Hyvilin uudeksi toimitusjohtajaksi HTM Minna Korkiakoski-Västin. Korkiakoski-Västi siirtyy nopeasti uudesta johtotehtävästä toiseen, sillä hän erosi hiljattain 19. helmikuuta Keski-Pohjanmaan hyvinvointialuejohtajan virasta. Työsuhde Soiten kanssa on voimassa 20.3.2024 saakka.

Toimitusjohtajana hän aloittaa toukokuun aikana, Hyvilistä kerrotaan. Hyvilin toimitusjohtajan paikka tuli auki helmikuun alussa.

– Toimitusjohtajan tehtävämme herätti laajaa kiinnostusta. Valintamme kohdistui alan rautaiseen ammattilaiseen. Minnalla on pitkä ura sosiaali- ja terveydenhuollon erilaisissa johtamistehtävissä, valmiita verkostoja hyvinvointialueiden toimintaympäristössä sekä kokemuksen tuoma näkemys hyvinvointialueiden arjen haasteisiin ja mahdollisuuksiin, Hyvilin hallituksen puheenjohtaja Helinä Perttu kommentoi valintaa.

Hyvinvointialueyhtiö Hyvil Oy palvelee hyvinvointialueiden päättäjiä eli luottamushenkilöitä, viranhaltijoita tai työntekijöitä. Hyvil tarjoaa neuvontapalveluja, lainsäädäntötyöhön vaikuttamista sekä verkostoja kokemusten vaihtamiselle ja yhteiselle vaikuttamiselle.

Lue myös:

Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.

Aiemmat kommentit

  1. Artikkelin mukaan ”Työsuhde Soiten kanssa on voimassa 20.3.2024 saakka.” Eikös ne johtajat ole virkasuhteisia ?

Keskustele

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Lue tästä kaikki jutut kehysriihestä