Lakikirjaa selattanee lähiaikoina aktiivisesti Kittilän suunnalla.

Kittilän kunnanhallitus käsittelee ensi tiistain kokouksessaan ylimääräisen valtuustokokouksen koolle kutsumista. Kunnanhallituksen kokousta yritettiin pitää jo tällä viikolla, mutta tuo yritys kaatui, kun kokoukselle ei löytynyt laillista koolle kutsujaa.

VS. hallintojohtajan päätösesityksessä esitetään kunnanvaltuuston koolle kutsumista tiistaille 31. lokakuuta. Alun perin Kittilässä oltiin valmiita lykkäämään valtuuston kokousta pitkälle marraskuulle, mutta valtiovarainministeriöstä kantautunut ärähdys joudutti kokouksen pitämistä. Kokouksessa tulee käsittelyyn Kittilän syytteeseen asetettujen luottamushenkilöiden ja virkamiesten aseman puntarointi.

Ensi tiistain listalta puuttuvat tämän viikon esityslistalla ollut kokousten nauhoittaminen ja nauhoitteiden kassakaapissa säilyttämisesitys. Samoin listalta on pudonnut pois hallintojohtaja Esa Mäkisen vuosiloman keskeyttäminen.

Sen sijaan vs. kunnanjohtaja Timo Kurulan vuosilomaa ja palkatonta virkavapaata koskeva anomus tulee esille kokouksessa. Samoin käsittelyssä on vs. kunnanjohtajan sijaisen määrääminen.

 

Avatar
Pekka Moliis
pekka.moliis@kuntalehti.fi
Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.

Keskustele

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*