Kuva: Pixabay

Etelä-Karjalan hyvinvointialueen viestintäjohtajaksi hakeneiden joukossa on lukuisia kokeneita kunta-alan ja julkisen sektorin viestinnän ammattilaisia.

Etelä-Karjalaan haluavat viestintäyrittäjä, muun muassa Kuntalehden päätoimittajana aiemmin työskennellyt Marja Honkakorpi, Imatran kaupungin viestintäjohtaja Liisa Hupli-Oinonen, Pohjois-Savon hyvinvointialueen viestintä- ja markkinointijohtaja Anne Kettunen, Kymenlaakson hyvinvointialueen viestintäpäällikko Stiina Kiiveri, Pääkaupunkiseudun Kaupunkiliikenne Oy:n viestintäpäällikkö Elina Norrena ja liikenne- ja viestintäministeriön viestintäjohtaja Susanna Niinivaara.

Viestintäjohtajaksi hakivat myös Kansainvälisen Punaisen Ristin komitean viestinnän neuvonantaja Päivi Hurttia, Eezy Oy:n ja Eazy työllisyyspalvelujen kouluttaja ja pedagoginen kehittäjä Anni Karhu, Poiju Julkaisut Oy:n varaesimies, toimittaja ja toimitussihteeri Veli-Pekka Kelloniemi, Kelan ma. yhteiskuntasuhdejohtaja Ville Korhonen, Päijät-Hämeen hyvinvointialueella työskentelevä ensihoitaja AMK Salla Kuutti, Digi- ja väestötietovirastossa johtajana työskentelevä Mikko Mattinen, Gambro Oy:n toimitusjohtaja Timo Nieminen, Hyvinvoinnin Vuoksi Oy:n toimitusjohtaja Lilla Saaristo, Palvelualojen ammattiliitto PAM ry:n viestintäpäällikkö Minttu Sallinen ja Omnian viestintä- ja markkinointipalvelujen harjoittelija Tatiana Vedishcheva.

Hakuaika päättyi 25. syyskuuta. Etelä-Karjalan hyvinvointialuejohtaja Sally Leskinen on tyytyväinen monipuoliseen hakijajoukkoon.

– Odotan hyvillä mielin haastatteluun etenevien tapaamista. Hakijoilla on erittäin kiinnostavat opinto- ja työtaustat, ja heillä on juuri hakemiamme ominaisuuksia, osaamista ja kyvykkyyksiä, kertoo Leskinen hyvinvointialueen tiedotteessa.

Viestintäjohtaja toimii Etelä-Karjalan hyvinvointialueen johtoryhmätasolla hyvinvointialuejohtajan suorana alaisena. Viestintäjohtaja valitaan toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen viimeistään 1.1.2024 alkaen.