KUNTAKIERROS Hartola kirkasti viime vuoden hopeasijan kultaan kävelyhaastekisan kuntasarjassa. Hartolalaiset kävelijät kerryttivät Kävelykipinä 2022 -haastekampanjassa mittariin yhteensä 53 348,5 kilometriä eli 19,8 kilometriä kuntalaista kohti.

– Hartolassa tehdään asioita yhdessä ja tämä on erinomainen osoitus hartolalaisesta sinnikkyydestä ja yhteishengestä, sanoo kunnanjohtaja Jarkko Seppälä Hartolan kunnan tiedotteessa.

– Kävelyhaasteen voittoon vaikuttaa merkittävästi Hartolan hyvät vapaa-ajanharrastusmahdollisuudet. Kävelyreittejäkin on useita, joista osa kauniin Tainionvirran ympäristössä. Kävelyn ohessa pääsee samalla nauttimaan lähiluonnosta ja kauniista maisemista, Seppälä kertoo.

Kävelykilometrikisan ja Kävelykipinä -kampanjan takana ovat Tahko Pihkala -seura ja Suomen Latu. Kisassa osallistujat kirjaavat kävelykilometrejään ylös ja kartuttavat omaa tai oman joukkueensa kilometrisaldoa. Kuluvan vuoden kisan ajankohta oli toukokuun alusta syyskuun loppuun.

Hartola sai palkintonsa maanantaina 10. lokakuuta Helsingissä Olympiastadionim edustalla Tahko Pihkalan patsaan luona. Hartolan kunnan edustajana tapahtumassa oli vapaa-aikapäällikkö Anna-Maija Muurinen. Lisäksi paikalla oli useita kävelyhaasteeseen osallistuneita hartolalaisia.

Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.

Keskustele

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*