Reka Kaapelin Hyvinkään tuotantolaitos valmistaa voimakaapeleita. (Kuva: Teemu Heikkilä / Hyvinkään kaupunki)

KUNTAKIERROS Hyvinkää on avannut verkkosivuilleen osion, jonka tarkoituksena on auttaa työnantajia ja työntekijöitä kohtaamaan.

Töihin Hyvinkäälle -osiossa paikalliset yritykset voivat ilmoittaa työpaikoistaan. Sivusto tarjoaa myös vinkkejä koulutukseen, yrittäjyyteen ja työntekemiseen. Palvelu on maksuton.

-Kaupunki ja työllisyyspalvelut haluaa uuden kanavan avulla tukea tärkeää elinvoimatyötä, jota yritykset Hyvinkäällä tekevät. Uudella sivustolla palvellaan sekä hyvinkääläisiä yrittäjiä ja työnhakijoita, sillä nyt kaupunki tarjoaa paikallisen kanavan, jossa yritykset pääsevät matalalla kynnyksellä, veloituksetta ja omilla sanoillaan kontaktoimaan työnhakijoita. Toisaalta työtä etsivät löytävät nyt yhdestä paikasta Hyvinkään avoimia työpaikkoja, kertoo elinkeinopäällikkö Jyrki Käki Hyvinkään kaupungin tiedotteessa.

Vastaavia sivustoja on toteutettu aiemmin muutamissa kaupungeissa, ja niistä saadut kokemukset rohkaisivat Hyvinkään kaupunkia ottamaan palvelun käyttöön.

-Toivomme, että sivusto tulisi aktiivikäyttöön, jotta saisimme luotua mahdollisimman monia kohtaamisia. Uskomme, että sen avulla syntyy työsuhteita ja että hyvinkääläiset yritykset löytävät osaavia ja motivoituneita tekijöitä, Hyvinkään työllisyyspäällikkö Aki Leinonen sanoo.

Töihin Hyvinkäälle

Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.

Keskustele

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Lue tästä kaikki jutut kehysriihestä