Iisalmi aikoo olla Suomen houkuttelevin seutukaupunki.

KUNTAKIERROS Iisalmi on lanseerannut Suomen ihmeellisin kaupunki -podcastin, jossa pureudutaan tuoreen kaupunkistrategian teemoihin. Podcast-sarja alkaa kolmella strategisia teemoja käsittelevällä teemajaksolla, jotka ovat kuunneltavissa paitsi Iisalmen nettisivuilla, myös iisalmelaisen Radio Sandelsin radiolähetyksissä.

Podcast-keskusteluissa on mukana kaupungin johtoa, yrittäjiä ja muita sidosryhmien edustajia. Tavoitteena on tuoda kaupunkistrategia lähelle kuntalaisia.

– Läpi koko strategiatyön olemme pitäneet eri sidosryhmät ja kuntalaiset tiiviisti mukana prosessissa. Nyt strategiatyön valmistuttua ja toteutuksen käynnistyessä haemme myös viestinnässä mahdollisimman monikanavaisesti näkyvyyttä strategian teemoille ja toivomme toimenpiteiden kiinnittyvän tukevasti kaikkien iisalmelaisten arkeen, sanoo Iisalmen kaupungin elinkeinojohtaja Terho Savolainen.

Kaupunkistrategian avainteemoista on kiteytetty kolme podcast-jaksoa.

– Pistä napit korville ja lähde lenkille kuuntelemaan keskustelua tai anna strategian siivittää siivoushetkeäsi. Podcast-jaksojen tavoitteena on tuoda yhteinen kaupunkistrategiamme lähelle kuntalaisia mahdollisimman matalalla kynnyksellä. Podcast-jaksoissa käsitellään myös aiemmin kuntalaisilta keräämiämme yleisökysymyksiä, joten osallistamista ei ole unohdettu, Iisalmen kaupungin markkinointi- ja viestintäsuunnittelija Laura Koski kannustaa.

Podcastit ovat kuunneltavissa www.iisalmi.fi/strategia -sivulta ja ne lähetetään myös Radio Sandelsissa 6.4.–8.4. päivittäin klo 13.00.

Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.

Keskustele

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*