Ensimmäiset puukkorunot palkittiin Kauhavan puukkofestivaaleilla 2014. Kuvassa Kauhavan kulttuuriohjaaja Maaria Koivula-Talkkari ja aikuisten sarjan voittaja Juha Tenhonen.

KUNTAKIERROS Kauhava etsii jälleen parhaita puukkorunoja. Vuoden 2022 puukkorunokilpailun teemana on Puukko ja tulevaisuus.

Kilpailuun osallistuva teksti voi olla aikaisemmin esitetty, mutta ei julkaistu. Yksittäisten osallistujien tekstien lukumäärää ei rajoiteta. Kilpailun järjestäjillä on oikeus ilman eri korvausta julkaista kilpailuun lähetettyjä tekstejä. Muutoin runon kirjoittajalla säilyvät oikeudet omaan tekstiin.

Kilpailua on järjestetty vuodesta 2014 alkaen. Kilpailun järjestävät yhteistyössä Kauhavan puukkofestivaalit ry, Kauhavan kaupungin kulttuuri-, kirjasto- ja museopalvelut, Pohjanmaan Kirjailijat ry sekä Järvilakeuden kansalaisopisto.

Kilpailutöitä voi lähettää 15. toukokuuta saakka. Parhaat runot palkitaan Kauhavan perinteisillä puukkofestivaaleilla, jotka järjestetään viikkoa ennen juhannusta 17.-18.6.2022. Pääpalkintona puukkorunoilija saa oman nimikkopuukon.

Puukkorunokilpailun ohjeet

Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.

Keskustele

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*