Kuva: Ville Miettinen

KUNTAKIERROS Kittilän kunta, Kittilän kaivos, Visit Levi ja Levi Ski Resort järjestävät yhteisen avoimien ovien päivän lauantaina 13. elokuuta. Edellisen kerran vastaava tapahtuma toteutettiin kesällä 2019.

Tapahtuman järjestäjät esittelevät päivän aikana toimintaansa, hankkeitaan ja suunnitelmiaan. Tietoiskujen ja muun tietopuolisen ohjelman lisäksi tarjolla on erilaisia aktiviteetteja.

Kittilän kunnasta kirjasto ja Revontuli-Opisto järjestävät yhdessä muun muassa musiikilliset satu- ja lukuhetket lapsille ja aikuisille. Kittilän kunnan pisteellä etsitään myös Kittilä-henkeä kyselyn avulla ja keskustellaan elinkeinopalveluiden ajankohtaisista kehityshankkeista.

Levi Ski Resort esittelee sähköpyöriä, joita voi kokeilla taitoradalla, samoin kuin virtuaalista mäenlaskua. Visit Levi jakaa esittelypisteellään lippuja tulevan Levin maailmancupin sunnuntain kisapäivälle.

Kittilän kaivokseen voi tutustua kiertoajeluilla. Kaivokselle on matkaa Kittilän keskustasta noin 50 kilometriä, ja tutustumiskierros matkoineen kestää yhteensä noin kolme tuntia. Järjestäjät muistuttavat. että kaivoksella on nollatoleranssi alkoholin suhteen ja kiertoajeluille osallistujat puhallutetaan.

Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.

Keskustele

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*