KUNTAKIERROS Kiuruveden kaupunginjohtaja Juha-Pekka Rusanen ja Kiuruveden seurakunnan kirkkoherra, ex-kansanedustaja Kimmo Kivelä ovat haastaneet mestarihiintäjä Juha Miedon mämminsyöntikisaan. Mämmikisa käydään Kiuruveden torilla 21. huhtikuuta Torj’kokkous-tapahtumassa.

Rusasen ja Kivelän heittämä haaste on rohkea, sillä Mieto on tunnetusti ollut kovassa mämmikunnossa. Hän on kertonut syöneensä parhaina vuosina jopa 50 ropposta mämmiä. Savolaisittain laaditut säännöt saattavat kuitenkin pelastaa Kiuruveden kaksikon.

– Tässä kisassa voittajaa ei ratkaista syötyjen ropposten määrällä, vaan kilpailussa noudatetaan ”kiuruvetisiä” sääntöjä, kertoo kaupunginjohtaja Rusanen sääntöjä paljastamatta.

Torj’kokkous-tapahtuman ideana on markkinoida yritysten, yhteisöjen sekä kaupungin palveluja, luoda yhteisöllisyyttä ja avata keskustelua, miltä Kiuruvesi näyttää 2030-luvulla. Ohjelmassa on markkinatunnelmaa eli teatteria, musiikkia, syötävää ja juotavaa.

Tapahtuman järjestelyistä vastaavat Kiuruveden kaupunki ja Kiuruveden Yrittäjät. Mukana on myös OSPA -hankkeen (Osallisuudella uusia palveluratkaisuja ja hyvinvointia Pohjois-Savoon) työryhmä kumppaneinaan Kiuruveden Urheilijat, LVI-Asennus Erkki Räty Oy, Kiuruvesilehti sekä Radio Sandels.

Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.

Keskustele

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

*